Ματίνα Παγώνη: «Με τα παιδιά δεν μπορώ πολλά – πολλά, μετά το δεκάλεπτο δεν μπορώ να ασχοληθώ»

10:46 - 08/07/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε η Ματίνα Παγώνη, η οποία μίλησε για όλους και για όλα To άρθρο Ματίνα Παγώνη: «Με τα παιδιά δεν μπορώ πολλά – πολλά, μετά το δεκάλεπτο δεν μπορώ να ασχοληθώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματίνα Παγώνη για τη μητρότητα: «Με τα παιδιά δεν μπορώ πολλά πολλά»

Τι είπε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών για την απώλεια που δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει

Διαβάστε το στο

Ματίνα Παγώνη για τη μητρότητα: «Με τα παιδιά δεν μπορώ πολλά πολλά»

H Ματίνα Παγώνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τη ζωή της, όσα λατρεύει να κάνει αλλά και για τη δυσκολότερη στιγμή που έχει βιώσει.H Ματίνα Παγώνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τη ζωή της, όσα λατρεύει να κάνει αλλά και για τη δυσκολότερη στιγμή που έχει βιώσει.«Το ντύσιμο ήταν το πάθος μου από τα 17 μου. Και το βάψιμο είναι πάθος μου, όπως και το σκι το οποίο σταμάτησα μετά από ένα τροχαίο. Είχα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ματίνα Παγώνη: "Με τα παιδιά δεν μπορώ πολλά πολλά"

Τι είπε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών για την απώλεια που δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της