Δήμος Αγρινίου: Ξανά σε λειτουργία η γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη

12:32 - 10/10/2019

Σε λειτουργία τέθηκε ξανά το 15194, η γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη στον Δήμο Αγρινίου. Αντιμετωπίστηκαν τα τεχνικά προβλήματα και ανταποκρίνεται πλέον στα αιτήματα των πολιτών. «Ο Δήμος Αγρινίου ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία των πολιτών από τη διακοπή στην λειτουργία του» αναφέρει η ανακοίνωση. The post Δήμος Αγρινίου: Ξανά σε λειτουργία η γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξανά σε λειτουργία η γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη στον Δήμο Αγρινίου

Σε λειτουργία τέθηκε ξανά το 15194, η γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη στον Δήμο Αγρινίου. Αντιμετωπίστηκαν τα τεχνικά προβλήματα και ανταποκρίνεται πλέον στα αιτήματα των πολιτών. «Ο Δήμος Αγρινίου ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία των πολιτών από τη διακοπή στην λειτουργία του» αναφέρει η ανακοίνωση. The post Ξανά σε λειτουργία η γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη στον Δήμο Αγρινίου appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»