Δανάη Μπάρκα: «Μακάρι να έχω πάντα την ταμπέλα, η κόρη της Βίκης»

16:28 - 09/07/2022

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα το μεσημέρι του Σαββάτου στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον […] The post Δανάη Μπάρκα: «Μακάρι να έχω πάντα την ταμπέλα, η κόρη της Βίκης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μπάρκα: Δεν αντιμετώπισα σοβαρά την ταμπέλα η “κόρης της Σταυροπούλου”

Όσα εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα για τη μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου… Για την σχέση με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου καθώς και την επιτυχία στην πρωινή ζώνη του MEGA μίλησε η Δανάη Μπάρκα όταν βρέθηκε καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. “Δεν είχα να αντιμετωπίσω σοβαρά την ταμπέλα της “κόρης της Σταυροπούλου” ... Περισσότερα To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Δεν αντιμετώπισα σοβαρά την ταμπέλα η “κόρης της Σταυροπούλου” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δανάη Μπάρκα: Μακάρι να έχω πάντα την ταμπέλα η κόρη της Βίκυ Σταυροπούλου – Είναι χαρά και τιμή

Η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ταμπέλα που της κόλλησαν, ότι είναι δηλαδή η κόρη της Βίκυ Σταυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε πως είναι τιμή της κάτι τέτοιο και όχι υποτιμητικό, γιατί νιώθει χαρά και υπερηφάνεια που την μεγάλωσε αυτός ο άνθρωπος. Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είχα να αντιμετωπίσω σοβαρά την ταμπέλα της «κόρης της Σταυροπούλου» γιατί το ήξερα από πάντα ότι θα συμβεί. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι η κόρη αυτού του ανθρώπου και δεν είμαι κανενός άλλου οπότε μπορεί οι υπόλοιποι να προσπάθησαν άθελα τους να μου το προσάψουν ως κάτι κακό ή κάτι επικίνδυνο αλλά εγώ πάντα το είχα ταμπέ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο