Ο Νέσμπεργκ ανακοίνωσε ότι πάει στον ΠΑΟΚ

19:46 - 09/07/2022

Ο Νέσμπεργκ ανακοίνωσε ότι πάει στον ΠΑΟΚ 09/07/2022 Για πρώτη φορά ο Ιβάν Νέσμπεργκ μίλησε για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, την αποχώρηση από την Βαλερένγκα και την δική του προεργασία για τον Δικέφαλο! Σε μέσο της Νορβηγίας μίλησε ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος για πρώτη φορά παραδέχθηκε πως έχει έρθει σε απόλυτη συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς.  Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ αλλά πλησιάζουν οι μέρες να φύγω. Είναι παράξενο για μένα ότι φεύγω από την Βαλερένγκα μετά από 20 χρόνια.  Και πολύ παράξενο που θα παίξω σε μια ομάδα εκτός Νορβηγίας. Είχα κι άλλες προτάσεις πιο νωρίς από αυτήν που

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπασκόνια: Ανακοίνωσε τον Ντάλτον Χολμς

Η Μπασκόνια ανακοίνωσε την απόκτηση του small forward Ντάλτον Χόλμς (26χρ., 2.03) για τα δύο επόμενα χρόνια.

Διαβάστε το στο

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Πίτερς

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της λύσης του συμβόλαιου της Μπασκόνια με τον Άλεκ Πίτερς, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ με διετές συμβόλαιο.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Νέσμπεργκ: «Πάω στον ΠΑΟΚ»

Για πρώτη φορά ο Ιβάν Νέσμπεργκ μίλησε για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, την αποχώρηση από την Βαλερένγκα και την δική του προεργασία για τον Δικέφαλο! Σε μέσο της Νορβηγίας μίλησε ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος για πρώτη φορά παραδέχθηκε πως έχει έρθει σε απόλυτη συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)