Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αν δεν είχε κλείσει το Alter ίσως να ήμουν ακόμα εκεί»

20:30 - 09/07/2022

Λίγο μετά την αυλαία για το Happy Day μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνοντας εν συντομία τον απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αν δεν είχε κλείσει το Alter ίσως να ήμουν ακόμα εκεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αν δεν είχε κλείσει το Alter ίσως να ήμουν ακόμα εκεί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ», όπου έκανε ένα σύντομο απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν, ενώ μιλώντας για το παρελθόν, σημείωσε πως μπορεί ακόμα να ήταν στο τηλεοπτικό σταθμό Alter, αν δεν είχε κλείσει. Ειδικότερα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή έχουμε δεθεί πολύ σαν παρέα, περνάμε καλά, γελάμε, ήταν λίγο σαν πενταήμερη η τελευταία εκπομπή όπου υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός. Το διασκεδάσαμε, βραχήκαμε, μπουγελωθήκαμε, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, τα κάναμε όλα! Η χρονιά ήταν πολύ γεμάτη, πολύ έντονη αλλά μου αφήνει πολύ όμορφη γεύση». «Σαν άνθρωπος δένομαι πάντα με τους συνεργάτες μου, πιστεύω στους συνεργάτες μου, είμαι άνθρωπος πολύ σταθερός που επενδ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σαν άνθρωπος δένομαι πάντα με τους συνεργάτες μου. Αν δεν είχε κλείσει το Alter, ίσως να ήμουν ακόμα εκεί»

Τους τηλεθεατές του «Happy Day» αποχαιρέτησε το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ανανέωσε το ραντεβού της από Σεπτέμβρη.Η παρουσιάστρια...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Αν δεν είχε κλείσει το Alter ίσως να ήμουν ακόμα εκεί"

"Σε αυτή τη ζωή και σε αυτή τη δουλειά ποτέ μη λες ποτέ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο