Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Το ένα αμάξι πάνω στο άλλο – Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός

09:08 - 10/07/2022

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (10/7) στις 07:00 έξω από την 113 πτέρυγα μάχης στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Σέδες, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το thestival.gr δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο νεαροί άνδρες. Το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης επιχείρησε στο σημείο με μία Κινητή Ιατρική Μονάδα με γιατρό και με ένα συμβατικό ασθενοφόρο. Ο ένας πολυτραυματίας διακομίσθηκε διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και ο άλλος εμπλεκόμενος άνδρας διακομίσθηκε στο 424 ΓΝΣΕ, σε καλή κατάσταση, σταθερός αιμοδυναμικά και χωρίς εμφανείς σοβαρές κακώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που τραυματίστηκε ελαφρά είναι στρατιωτικός ο οποίος εκείνη την ώρα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στο Νέο Ρύσιο – Διασωληνωμένος ο ένας οδηγός (photo)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής έξω από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Σέδες και κοντά στον κόμβο Ν.Ρυσίου, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, δύο οχήματα συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο άνδρες. Ο ένας 38χρονος πολυτραυματίας διακομίσθηκε διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και ο άλλος εμπλεκόμενος άνδρας, στρατιωτικός […] The post Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στο Νέο Ρύσιο – Διασωληνωμένος ο ένας οδηγός (photo) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στη Θεσσαλονίκη- Διασωληνωμένος ο ένας οδηγός

Στο σημείο του ατυχήματος σταμάτησαν να συνδράμουν τέσσερις διασώστες του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μετέβαιναν στην εργασία τους, ενώ για τον απεγκλωβισμό των οδηγών από τα αυτοκίνητα τους συνέδραμε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Σοβαρό τροχαίο έξω από στρατόπεδο της Αεροπορίας – Το ένα αμάξι πάνω στο άλλο – Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός (φωτό)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (10/7) στις 07:00 έξω από την 113 πτέρυγα μάχης στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Σέδες, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το thestival.gr δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο νεαροί άνδρες. Το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης επιχείρησε στο σημείο με μία Κινητή Ιατρική Μονάδα με γιατρό και με ένα συμβατικό ασθενοφόρο. Ο ένας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο νεαροί άνδρεςΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σασμός: H Νάντια κάνει μία αποκάλυψη στον εισαγγελέα, η οποία ανατρέπει όλα τα δεδομένα

Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ μαζί στην καταπολέμηση της «τοξικότητας» που σχετίζεται με τραγωδίες

Η αφρικανική σκόνη καλύπτει την Αθήνα, πώς θα κινηθεί – Τα τερτίπια της Άνοιξης τις επόμενες ημέρες

2+1 Laptop που αξίζουν της προσοχής σου

Νέες ταινίες της εβδομάδας: «Αδέσποτα κορμιά» και «Χίμαιρα» θα σας στείλουν στο σίνεμα

Χάος στον Ισημερινό μετά τη νέα εξέγερση στη φυλακή από όπου απέδρασε αρχηγός ισχυρής συμμορίας