Ο Ηλίας Γκότσης για την εκπομπή με Ζαρίφη – Σταματόπουλο: «Μου άρεσε μέχρι που κατάλαβα ότι δεν έχω κάποιο ρόλο»

12:06 - 10/07/2022

Ο Ηλίας Γκότσης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη. Ο νικητής του Survivor 2 μίλησε […] The post Ο Ηλίας Γκότσης για την εκπομπή με Ζαρίφη – Σταματόπουλο: «Μου άρεσε μέχρι που κατάλαβα ότι δεν έχω κάποιο ρόλο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκότσης για εκπομπή με Ζαρίφη-Σταματόπουλο: «Μου άρεσε μέχρι που κατάλαβα ότι δεν έχω κάποιο ρόλο»

Ο νικητής του Survivor 2 μίλησε για την εκπομπή που συμμετείχε με τον Παύλο Σταματόπουλο και την Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ απάντησε και για το ριάλιτι επιβίωσης.Ο νικητής του Survivor 2 μίλησε για την εκπομπή που συμμετείχε με τον Παύλο Σταματόπουλο και την Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ απάντησε και για το ριάλιτι επιβίωσης.«Έμαθα πολλά στην εκπομπή. Μου άρεσε μέχρι κάποιο σημείο, αλλά μέχρι εκεί που κατάλαβα ότι δεν έχω κάποιο ρόλο. Μου έγινε πρόσφατα πρόταση για εκπομπή που πρόκειται να βγει τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε για την εκπομπή με Ζαρίφη - Σταματόπουλο

«Μου άρεσε μέχρι που κατάλαβα ότι δεν έχω κάποιο ρόλο»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο