Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στανίση
09:16 - 14/01/2020
Η Κατερίνα Στανίση βρίσκεται στο προσκεφάλι της μητέρας της τώρα που την έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Όταν τα φώτα της πίστας σβήνουν, η φημισμένη λαϊκή τραγουδίστρια δίνει τον δικό της αγώνα φροντίζοντας την 84χρονη μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. «Εδώ και αρκετό καιρό έχω μετακομίσει από το σπίτι μου στη Γλυφάδα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Στανίση - Τι συνέβη;
Δύσκολες στιγμές βιώνει η Κατερίνα Στανίση το τελευταίο διάστημα καθώς δίνει τον δικό της αγώνα φροντίζοντας τη μητέρα της που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα...
Διαβάστε το στο ZouglaΔύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Στανίση - Τι συνέβη;
Δύσκολες στιγμές βιώνει η Κατερίνα Στανίση το τελευταίο διάστημα καθώς δίνει τον δικό της αγώνα φροντίζοντας τη μητέρα της που αντιμετωπίζει...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚόκκινες γραμμές για την Προεδρία από Φ. Γεννηματά
Το ΚΙΝΑΛ δεν πρό-κειται να στηρίξει οποιοδήποτε πρόσωπο, απλά επειδή προέρχεται από την Κεντροαριστερά, χωρίς να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές.
Διαβάστε το στο kathimerini.grΔύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στανίση
Δύσκολες στιγμές βιώνει η Κατερίνα Στανίση. Η μητέρα της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και η τραγουδίστρια, δεν φεύγει στιγμή από το προσκεφάλι της.
«Εδώ και αρκετό καιρό έχω μετακομίσει από το σπίτι μου στη Γλυφάδα στο σπίτι της μητέρας μου, στον Κολωνό, για να βρίσκομαι δίπλα της. Βλέπετε, έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι της και από τότε ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δε μπορεί να αυτοεξυπηρετείται. Περπατάει υποβασταζόμενη και εγώ τη βοηθάω να εξυπηρετεί τις βασικές της ανάγκες. Έχουμε πάρει γυναίκα να τη βοηθάει, αλλά θέλω να είμαι δίπλα της. Αλλιώς είναι να έχεις τον δικό σου άνθρωπο κοντά σου.» είπε η Κατερίνα Στανίση στην Espress
Διαβάστε το στο thestival.grΔύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στανίση
Δύσκολες στιγμές βιώνει η Κατερίνα Στανίση, η οποία δίνει τον δικό της αγώνα φροντίζοντας τη μητέρα της που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με την Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη, η τραγουδίστρια δε φεύγει στιγμή από το προσκεφάλι της 84χρονης μητέρας της, τώρα που την έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ.
«Εδώ και αρκετό καιρό έχω μετακομίσει από το σπίτι μου στη Γλυφάδα στο σπίτι της μητέρας μου, στον Κολωνό, για να βρίσκομαι δίπλα της. Βλέπετε, έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι της και από τότε ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δε μπορεί να αυτοεξυπηρετείται. Περπατάει υποβασταζόμενη και εγώ τη βοηθάω να εξυπηρετεί τις βασικές της ανάγκες.
Διαβάστε το στο Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στανίση
Δύσκολες στιγμές βιώνει η Κατερίνα
Στανίση καθώς η μητέρα της
αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την
υγεία...
Διαβάστε το στο ekriti.gr