Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος»
19:54 - 10/07/2022
Η Δέσποινα Μοιραράκη μοιράστηκε τον πόνο που νιώθει από την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, Γιάννη Κοντούλη. Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του η επιχειρηματίας έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο το οποίο ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram. Το συνόδευσε με τρεις φωτογραφίες του εκλιπόντος. «Αγαπημενε μου αντρουληΓιαννακη μουο πονος της ψυχης μου αβασταχτος , η […]
The post Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Μοιραράκη για Γιάννη Κοντούλη: «Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος – Σε αγάπησα υπερβολικά»
Δείτε την ανάρτηση...
Διαβάστε το στο Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη»
Λιγότερο από έναν μήνα έχει η Δέσποινα Μοιραράκη που βυθίστηκε στη θλίψη και το πένθος με το βιαστικό φευγιό του […]
The post Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΔέσποινα Μοιραρακη: Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη
Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου, ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη. Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο Θάνατος. Σε αγάπησα υπερβολικά, αγάπησα Εσένα και καθετί δικό σου την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες και εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω […]
Δέσποινα Μοιραρακη: Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη - olympia
Διαβάστε το στο olympia.gr