Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος»

19:54 - 10/07/2022

Η Δέσποινα Μοιραράκη μοιράστηκε τον πόνο που νιώθει από την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, Γιάννη Κοντούλη. Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του η επιχειρηματίας έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο το οποίο ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram. Το συνόδευσε με τρεις φωτογραφίες του εκλιπόντος. «Αγαπημενε μου αντρουληΓιαννακη μουο πονος της ψυχης μου αβασταχτος , η […] The post Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Μοιραράκη για Γιάννη Κοντούλη: «Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος – Σε αγάπησα υπερβολικά»

Δείτε την ανάρτηση...

Διαβάστε το στο

Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη»

Λιγότερο από έναν μήνα έχει η Δέσποινα Μοιραράκη που βυθίστηκε στη θλίψη και το πένθος με το βιαστικό φευγιό του […] The post Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Δέσποινα Μοιραρακη: Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη

Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου, ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη. Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο Θάνατος. Σε αγάπησα υπερβολικά, αγάπησα Εσένα και καθετί δικό σου την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες και εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω […] Δέσποινα Μοιραρακη: Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»