O Sin Boy ξαναχτυπά: «Έβαλα στη ζωή μου τον Χριστό και κατάλαβα ότι είμαι μ@λ@κ@ς»

21:16 - 10/07/2022

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο Sin Boy μετά την εξαφάνισή του που ακολούθησε τη μεγάλη επιτυχία του Mama. Ο τράπερ άλλαξε ζωή και δισκογραφική και αναφέρει ότι μας περιμένουν εκπλήξεις. «Έβαλα στη ζωή μου τον Χριστό και κατάλαβα ότι είμαι μ@λάκ@ς. Κατάλαβα ότι έκανα λάθη. Το σημαντικό δεν είναι η φήμη και τα φράγκα αλλά οι αξίες. Καμιά φορά πρέπει να πάμε πίσω για να πάμε μπροστά γι’ αυτό κι εγώ πήγα πίσω» ανέφερε ο Sin Boy. «Δεν ασχολούμαι με τα κουτσομπολιά αλλά με τη δουλειά μου» είπε. Παρούσα και η σύντροφός του, Rina που όπως είπε του στάθηκε στα πιο δύσκολά του. Για τα Mad είπε «δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα» είπε. «Θα δείτε στην πορεία αν θα σκάσει η τραπ. Κάτι είναι στα πολύ πάνω τ

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Sin Boy: Έβαλα στη ζωή μου τον Χριστό και κατάλαβα ότι είμαι μ….ς

Ο Sin Boy έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη μεγάλη του επιτυχία «Mama». Ξαφνικά όμως ο ράπερ, ενώ όλοι τον αναζητούσαν εξαφανίστηκε. Τώρα, ο Sin Boy εμφανίστηκε ξανά και μετά από τόσο καιρό άλλαξε όχι μόνο ζωή αλλά και δισκογραφική. «Έχω έρθει εδώ δριμύτερος στην Ελλάδα, έχουμε δισκογραφική και φέτος θα κατακτήσουμε, όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο, να περιμένετε πολλά από εμάς. 21 Ιουλίου βγάζω το άλμπουμ μου. “Born Star”, που σημαίνει γεννημένος σταρ, δηλαδή δεν προσπαθώ να γίνω, απλά τυχαίνει να είμαι», είπε αρχικά o Sin Boy στην κάμερα του Open Weekend. «Έβαλα στη ζωή μου τον Χριστό και κατάλαβα ότι είμαι μ…ας. Κατάλαβα ότι έκανα λάθη. Το σημαντικό δεν είναι η φήμη και

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Sin Boy: «Έβαλα στη ζωή μου τον Χριστό και κατάλαβα ότι είμαι μ@λ@κ@ς»

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο Sin Boy μετά την εξαφάνισή του που ακολούθησε τη μεγάλη επιτυχία του Mama. Ο τράπερ άλλαξε ζωή και δισκογραφική και αναφέρει ότι μας περιμένουν εκπλήξεις. «Έβαλα στη ζωή μου τον Χριστό και κατάλαβα ότι είμαι μαλάκας. Κατάλαβα ότι έκανα λάθη. Το σημαντικό δεν είναι η φήμη και τα φράγκα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Sin Boy: «Έβαλα στη ζωή μου τον Χριστό και κατάλαβα ότι έκανα λάθη»

Ο Sin Boy επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Sin Boy: «Έβαλα τον Χριστό στη ζωή μου και κατάλαβα ότι έχω κάνει λάθη»

Sin Boy: «Έβαλα τον Χριστό στη ζωή μου και κατάλαβα ότι έχω κάνει λάθη» Ο τράπερ μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα, το νέο του άλμπουμ, τη σχέση του με το Χριστό ενώ αναφέρθηκε και στον αγαπημένο του φίλο MadClip. Ο Sin Boy επέστρεψε δριμύτερος -όπως είπε και ο ίδιος- στην Ελλάδα και αποκάλυψε πως στις 21 […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής