Δέσποινα Μοιραράκη: Ραγίζει καρδιές με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη

21:28 - 10/07/2022

Περίπου 2.5 εβδομάδες έχουν περάσει από τη μέρα που ο σύζυγός της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: Ραγίζει καρδιές με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκλονίζει η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη

Σε μια πραγαμτικά συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram προχώρησε η Δέσποινα Μοιραράκη, με αφορμή τον χαμό του άντρα της, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο. Η Δέσποινα Μοιραράκη είχε επιλέξει όλες αυτές τις μέρες να μην κάνει καμία δήλωση και να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μιας και ... Περισσότερα To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκλονίζει η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δέσποινα Μοιραράκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη

Η πρώτη ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη ΚοντούληΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη

Η Δέσποινα Μοιραράκη θρηνεί εδώ και ένα μήνα τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο. Η επιχειρηματίας...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: «Αβάσταχτος ο πόνος» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της

Η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη. Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της «Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου, ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη. Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο θάνατος. Σε αγάπησα […] Το άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: «Αβάσταχτος ο πόνος» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

Η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.Η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.Σήμερα, περίπου δυόμιση εβδομάδες από τη μέρα που ο σύζυγός της έφυγε από τη ζωή, η Δέσποινα Μοιραράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών μαζί του τις οποίες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του συζύγου της - "Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου..."

Συντετριμμένη είναι η Δέσποινα Μοιραράκη μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 58 του χρόνια, στις 24 Ιουνίου.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της – του έγραψε πως νιώθει…

Η γνωστή επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη προσπαθεί να διαχειριστεί την πιο μεγάλη απώλεια της ζωής της. Πριν από λίγες ημέρες έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον χαμό του αγαπημένου της συζύγου Γιάννη Κοντούλη, που έχασε τη μάχη του με τον καρκίνο. Η Δέσποινα Μοιραράκη ανάρτησε ένα κείμενο και το συνόδεψε με τρεις φωτογραφίες: “Αγαπημένε μου […] The post Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της – του έγραψε πως νιώθει… appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

«Αβάσταχτος ο πόνος»: Τι έγραψε η Δέσποινα Μοιραράκη στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της

Η επιχειρηματίας βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του ναυάρχου, πριν από 11 χρόνια. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, την 1η Ιουνίου του 2011, με όλα τα παραδοσιακά έθιμα του πολεμικού ναυτικού.Η Δέσποινα Μοιραράκη πάντα μιλούσε με αγάπη και λατρεία για τον άνδρα που της άλλαξε […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: Ραγίζει καρδιές η πρώτη ανάρτηση της για τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη

Δέσποινα Μοιραράκη: Ραγίζει καρδιές η πρώτη ανάρτηση της για τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της διανύει η Δέσποινα Μοιραράκη καθώς πριν από λίγο καιρό έχασε τον άντρα της. Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία θρηνεί την απώλεια του συζύγου της, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της