Σίσσυ Χρηστίδου: «Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτή την αγκαλιά»
10:36 - 11/07/2022
Μία μέρα μετά το φινάλε της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό […]
The post Σίσσυ Χρηστίδου: «Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτή την αγκαλιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σίσσυ Χρηστίδου: Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρoνιά της ζωής μου, να έχω αυτήν εδώ την αγκαλιά
Στο φινάλε της έφτασε η τηλεοπτική σεζόν και για την Σίσσυ Χρηστίδου, παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega. Η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram θέλησε να κάνει έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και αναφέρθηκε στην αγκαλιά που είχε για να την στηρίζει. Η αγκαλιά αυτή ήταν των συνεργατών της και η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να τους ευχαριστήσει που ήταν δίπλα της στην πιο δύσκολη χρονιά της ζωής της, όπως τη χαρακτήρισε. «Η δουλειά που κάνουμε είναι η μισή μας ζωή… Ελπίζω λοιπόν, να κάνετε μια δουλειά που αγαπάτε. Ελπίζω να βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον, που σας δίνει πληρότητα, ασφάλεια, φροντίδα, αγάπη. Είχα την ευλογία, στην πιο δύ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣίσσυ Χρηστίδου: «Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτή την αγκαλιά»
Μία μέρα μετά το φινάλε της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της.
Διαβάστε το στο thebest.grΣίσσυ Χρηστίδου: «Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτή την αγκαλιά»
Φινάλε έκανε χθες Κυριακή 10 Ιουλίου η Σίσσυ Χρηστίδου με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Η
To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: «Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτή την αγκαλιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣίσσυ Χρηστίδου: Ευχαρίστησε τους συνεργάτες της μέσω Instagram – «Στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου…»
Η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε τους συνεργάτες και τις συνεργάτιδές της για το καλοκαίρι με μία ανάρτηση στο Instagram.
Διαβάστε το στο neolaia.grΣίσσυ Χρηστίδου: "Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτή την αγκαλιά"
"Δεν θα ήμουν όρθια χωρίς εσάς"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΣίσσυ Χρηστίδου: «Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτήν εδώ την αγκαλιά»
Αυλαία έριξε χθες η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τη φετινή σεζόν. Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε με συγκίνηση το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού της για τον Σεπτέμβρη. Με μια ανάρτησή της το πρωί της Δευτέρας, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της που ήταν δίπλα της σε μια δύσκολη χρονιά […]
The post Σίσσυ Χρηστίδου: «Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτήν εδώ την αγκαλιά» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr