OPEN: Η ανακοίνωση για την ανανέωση με την Μπέτυ Μαγγίρα

17:02 - 11/07/2022

Το OPEN, με την ολοκλήρωση της εξαιρετικής συνεργασίας με την Μπέττυ Μαγγίρα, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας. The post OPEN: Η ανακοίνωση για την ανανέωση με την Μπέτυ Μαγγίρα appeared first on Youfly.

Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

OPEN: Ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα

Με ανακοίνωσή του το OPEN, επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα. Η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού: Το OPEN, με την ολοκλήρωση της εξαιρετικής συνεργασίας με την Μπέττυ Μαγγίρα, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κανάλι και η Μπέττυ Μαγγίρα […] Το άρθρο OPEN: Ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

OPEN: Το κανάλι ανανεώνει τη συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα

Τη συνεργασία με την Μπέττυ Μαγγίρα ανανεώνει και επίσημα το OPEN μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.Τη συνεργασία με την Μπέττυ Μαγγίρα ανανεώνει και επίσημα το OPEN μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.Ειδικότερα, με την ολοκλήρωση της εξαιρετικής συνεργασίας με την Μπέττυ Μαγγίρα, το OPEN προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας. Η συγκεκριμένη εξέλιξη επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κανάλι και η Μπέττυ Μαγγίρα δεσμεύονται […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ youfly.com

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την επιχείρηση ανοίγουν Ισμήνη και Βασιλική

MEGA: Αυτή η νέα σειρά έρχεται στην βραδινή ζώνη του καναλιού

Η Γη της Ελιάς: Η Τασία Αποστολάκου καταθέτει ότι…

Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος απειλεί με όπλο τον Χρήστο

Σασμός: Ο Αντώνης συλλαμβάνει την Σάντρα για…

Ψυχοκόρες: Η Μάγια αισθάνεται προδομένη και αρχίζει να εκδικείται