Μαντώ Γαστεράτου: «Σε λίγες μέρες θα σε λέω κόρη μου»
20:44 - 11/07/2022
Η Μαντώ Γαστεράτου μετρά πλέον αντίστροφα τις μέρες για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι
To άρθρο Μαντώ Γαστεράτου: «Σε λίγες μέρες θα σε λέω κόρη μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαντώ Γαστεράτου: Τα τρυφερά λόγια στο αγέννητο μωρό της - Σε λίγες μέρες θα λέω «η κόρη μου»
«Σε περιμένουμε μικρή μου Κ», ανέφερε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια - Δείτε το μήνυμα που έστειλε στην κόρη της
Διαβάστε το στο Μαντώ Γαστεράτου: «Σε λίγες μέρες θα σε λέω κόρη μου»
Η αντίστροφη μέτρηση για την Μαντώ Γαστεράτου μέχρι να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της έχει ήδη ξεκινήσει.Η αντίστροφη μέτρηση για την Μαντώ Γαστεράτου μέχρι να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της έχει ήδη ξεκινήσει.Η παρουσιάστρια η οποία πρόσφατα αποκάλυψε πως περιμένει κοριτσάκι, ανέβασε στο instagram τη νέα της φωτογραφία την οποία συνόδεψε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα με τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή της. «Σε λίγες μέρες… Δεν θα είμαι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή ανάρτηση λίγες ημέρες πριν από τη γέννηση της κόρης της
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαντώ Γαστεράτου καθώς σε λίγες ημέρες θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός γέννησε το πρώτο της παιδί πριν από δύο χρόνια. Ο μικρός Γιώργος ήρθε στη ζωή της και του ο συζύγου της, Νίκου Ισηγόνη, ενάμισι χρόνο μετά τον γάμο τους. Η Μαντώ Γαστεράτου που πρόσφατα […]
The post Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή ανάρτηση λίγες ημέρες πριν από τη γέννηση της κόρης της appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr