Η Μέγκι Ντρίο απολογείται δημόσια στην Κατερίνα Καινούργιου

10:48 - 14/01/2020

Στο πλατό του “Ευτυχείτε” βρέθηκε, το πρωί της Τρίτης, η Μέγκι Ντρίο έπειτα από την διήμερη τηλεοπτικής της απουσία. Ο […] The post Η Μέγκι Ντρίο απολογείται δημόσια στην Κατερίνα Καινούργιου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέγκι Ντρίο: Απολογήθηκε δημόσια στην Κατερίνα Καινούργιου

Ήταν την περασμένη Παρασκευή (10/1) όταν η Μέγκι Ντρίο απουσίαζε από την πρωινή...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

H Μέγκι Ντρίο απολογήθηκε on air στην Κατερίνα Καινούργιου

Έξαλλη έγινε το πρωί της Παρασκευής με τη Μέγκι Ντρίο η Κατερίνα Καινούργιου καθώς όπως τόνισε η παρουσιάστρια η πρώην παίκτρια του GNTM δεν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Μέγκι Ντρίο απολογείται δημόσια στην Κατερίνα Καινούργιου (VIDEO)

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγες μέρες είχε "αδειάσει" δημόσια την Μέγκι Ντρίο, μέσα από το "Ευτυχείτε" καθώς απουσίασε από την εκπομπή χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν. Η Μέγκι Ντρίο σήμερα βρέθηκε ξανά στο πόστο της και θέλησε να απολογηθεί στην παρουσιάστρια. “...Θέλω να αναφέρουμε και κάτι αφού την Παρασκευή έλειπα για θέματα προσωπικά. Θέλω, πρώτα απ’ όλα, να ζητήσω συγνώμη από όλους σας” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο στον αέρα της πρωινής εκπμπής. “Όχι μόνο από σένα. Και από τους τηλεθεατές και από τους συνεργάτες μου. Αφού αναφέρθηκε και το θέμα με τους συνεργάτες μου. Απλώς θέλω να πω πως υπάρχουν και κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία δεν θέλω να τα θίξω ούτε στους τηλεθεα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Μέγκι Ντρίο επέστρεψε και απολογήθηκε δημόσια στην Κατερίνα Καινούργιου

Στο πλατό του “Ευτυχείτε” βρέθηκε, το πρωί της Τρίτης, η Μέγκι Ντρίο έπειτα από την διήμερη τηλεοπτική της απουσία. H πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM και συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου θέλησε, μάλιστα, να απολογηθεί για όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής στο κλείσιμο της περασμένης εβδομάδας. “Μέγκι μου καλημέρα! Είσαι καλά;” αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια του OPEN, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η on air απολογία της Μέγκι στην Καινούργιου

Η Μέγκι Ντρίο επέστρεψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου και ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί για την απουσία της αλλά και τις καθυστερήσεις. Όσα είπε η Μέγκι στην Καινούργιου αλλά και στους τηλεθεατές. Μετά από μερικές ημέρες απουσίας της απ’την εκπομπή, η Μέγκι Ντρίο κάθισε ξανά στη θέση της στο πλατό και ξεκίνησε […] Το άρθρο Η on air απολογία της Μέγκι στην Καινούργιου εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr

Η Μέγκι Ντρίο απολογήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου (video)

"Tην Παρασκευή έλειπα για θέματα προσωπικά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο