Βερναδάκης: Ζητώ συγγνώμη για το απαράδεκτο σχόλιο – Η πολιτική κριτική παραμένει

15:18 - 12/07/2022

Συγγνώμη ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Βερναρδάκης για το απαράδεντο βίντεο, στο οποίο συνέκρινε την υπουργό Πιαδείας Νίκη κεραμέως με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Σε δήλωσή του ο κ. Βερναδάκης αναφέρει: «Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο».   The post Βερναδάκης: Ζητώ συγγνώμη για το απαράδεκτο σχόλιο – Η πολιτική κριτική παραμένει appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βερναρδάκης προς Κεραμέως: Ζητώ συγγνώμη για το απαράδεκτο σχόλιο

Συγγνώμη ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφος Βερναρδάκης, από τη Νίκη Κεραμέως, για το απαράδεκτο βίντεο στο οποίο συνέκρινε την υπουργό Παιδείας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)