Νίκος Δένδιας: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Οδησσό
15:44 - 12/07/2022
Την Οδησσό επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ο οποίος συναντήθηκε με εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων με τους οποίους συζήτησε «για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική ομογένεια μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία». «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σήμερα ξανά στην Οδησσό. Καταρχήν για να συναντήσω τον Δήμαρχο, G. Trukhanov, και να μπορέσουμε […]
Το άρθρο Νίκος Δένδιας: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Οδησσό εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Δένδιας: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Οδησσό
Το μήνυμα πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η Ελλάδα κάνει κάθε προσπάθεια ώστε να προστατεύσει αφενός την ίδια την Οδησσό, αλλά και τα στοιχεία της δικής μας πολιτιστικής παρουσίας εδώ από τις συνέπειες του πολέμου» έστειλε από την Οδησσό, όπου πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.Το μήνυμα πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η Ελλάδα κάνει κάθε προσπάθεια ώστε να προστατεύσει αφενός την ίδια την Οδησσό, αλλά και τα στοιχεία της δικής μας πολιτιστικής παρουσίας εδώ από τις συνέπειες του πολέμου» έστειλε από την Οδησσό, όπου πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.«Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σήμερα ξανά στην […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Δένδιας: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Οδησσό
Την Οδησσό επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ο οποίος συναντήθηκε με εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων με τους οποίους συζήτησε «για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική ομογένεια μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία». «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σήμερα ξανά στην Οδησσό. Καταρχήν για να συναντήσω τον Δήμαρχο, G. Trukhanov, και να μπορέσουμε […]
The post Νίκος Δένδιας: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Οδησσό appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΝίκος Δένδιας: Αιφνιδιαστικά στην Οδησσό ο υπουργός Εξωτερικών
Το μήνυμα πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η Ελλάδα κάνει κάθε προσπάθεια ώστε να προστατεύσει αφενός την ίδια την Οδησσό, αλλά και τα στοιχεία της δικής μας πολιτιστικής παρουσίας εδώ από τις συνέπειες του πολέμου», έστειλε από την Οδησσό, όπου πραγματοποιεί [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr