Απόψε η Πανσέληνος του Ελαφιού: Από πού πήρε το όνομά του το ολόγιομο φεγγάρι του Ιουλίου

09:06 - 13/07/2022

Απόψε η Πανσέληνος του Ελαφιού: Από πού πήρε το όνομά του το ολόγιομο φεγγάρι του Ιουλίου Πλησιάζει η πανσέληνος του Ιουλίου για το 2022, γνωστή και με την ονομασία «Φεγγάρι του Ελαφιού», η οποία πρόκειται σύντομα να λάμψει στο νυχτερινό ουρανό. Το ολόγιομο φεγγάρι του Ιουλίου δεν θα είναι μια απλή πανσέληνος, αλλά μία υπερπανσέληνος, δηλαδή μια πανσέληνος φωτεινότερη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόψε το «Φεγγάρι του Ελαφιού» – Από που πήρε το όνομά της η μεγαλύτερη υπερπανσέληνος του Ιουλίου

Η πανσέληνος του Ιουλίου γνωστή και ως «Φεγγάρι του Ελαφιού» θα φωτίσει τον ουρανό, απόψε, Τετάρτη 13 Ιουλίου. Πρόκειται για την μεγαλύτερη και φωτεινότερη υπερπανσέληνο του 2022. Σύμφωνα με την NASA, η Σελήνη θα πλησιάσει τη Γη, σε απόσταση 356.418 χιλιομέτρων και το φαινόμενο θα είναι ορατό για τρία περίπου 24ωρα. Οι δύο τελευταίες υπερπανσέληνοι […] Το άρθρο Απόψε το «Φεγγάρι του Ελαφιού» – Από που πήρε το όνομά της η μεγαλύτερη υπερπανσέληνος του Ιουλίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή