#Πανσέληνος

Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω: Ξεκαθάρισε τα πράγματα και πήγαινε παρακάτω

astrology.gr
Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Αιγόκερω;
11:07 04/07

Τι Φέρνει η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου 2020. Προβλέψεις Ζωδίων

logiastarata.gr
Η τελευταία Έκλειψη του καλοκαιριού πραγματοποιείται την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 7:44 π.μ και είναι Σεληνιακή Έκλειψη και Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που δονεί για τα καλά το επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον, καθώς μπορεί να προκύπτουν ή να έχουν ήδη προκύψει γεγονότα που να φέρουν καταλυτικές εξελίξεις. Η ένταση είναι στα ύψη και […] The post Τι Φέρνει η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου 2020. Προβλέψεις Ζωδίων appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:03 04/07

Τι Φέρνει στα Αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 4 έως 5/7/2020

logiastarata.gr
Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, καλό μήνα να ευχηθώ και πάμε να δούμε αμέσως τι θα φέρει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου. Να ξεκινήσω με το μεγάλο γεγονός που είναι η έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στην 130 μοίρα. Σαφέστατα και είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός αυτό και θα φέρει ανατροπές αλλά και […] The post Τι Φέρνει στα Αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 4 έως 5/7/2020 appeared first on Λόγια-Σταράτα.
20:36 03/07

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 3 έως 5 Ιουλίου 2020

logiastarata.gr
Οι αστρολογικές προβλέψεις 3 – 5 Ιουλίου 2020 με την Πανσέληνο και την Έκλειψη Σελήνης και την επιρροή της στα ζώδια από την Ολυμπία Χριστοδουλή. Πανσέληνος και έκλειψη Ιουλίου στον Αιγόκερω: Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή Την Κυριακή ολοκληρώνεται η Πανσέληνος του μήνα, και η τρίτη κατά σειρά έκλειψη του καλοκαιριού. Γίνεται στην 13η […] The post Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 3 έως 5 Ιουλίου 2020 appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:33 02/07

Ζώδια: Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η Σελήνη Ιουλίου – Πότε να προσέχετε και πότε να κοιμάστε ήσυχοι

eleftherostypos.gr
Η σελήνη πάντα έχει τον τρόπο να επηρεάζει τα ζώδια. Οπότε μπορείτε να δείτε πώς θα επηρεαστούν σε κάθε φάση της τον Ιούλιο. Γράφει ο Νίκος Διαμαντής Κριός Πανσέληνος / Έκλειψη Σελήνης στις 5 στον Αιγόκερω Επηρεάζει θέματα που σχετίζονται με τη θέση και τις φιλοδοξίες στην εργασία Τελευταίο Τέταρτο... The post Ζώδια: Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η Σελήνη Ιουλίου – Πότε να προσέχετε και πότε να κοιμάστε ήσυχοι appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
23:12 02/07

Απονεμήθηκαν τα λογοτεχνικά βραβεία 2020 του ηλεκτρονικού περιοδικού «Ο Αναγνώστης»

analitis.gr
Ο Αλέξης Πανσέληνος απέσπασε το Μεγάλο Τιμητικό Βραβείο του ηλεκτρονικού περιοδικού «Ο αναγνώστης» ως αναγνώριση του συνολικού πεζογραφικού του έργου και της προσφοράς του στα ελληνικά γράμματα.
21:05 02/07

Βίκη Παγιατάκη – Τα ζώδια της εβδομάδας: Τρελά σκαμπανεβάσματα για όλους

logiastarata.gr
Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος θα πραγματοποιηθούν στις 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω – Χρειάζεται προσοχή και διαλλακτικότητα. Νέες συνθήκες δημιουργεί η εβδομάδα αυτή για όλα τα ζώδια με έναν διαφορετικό τρόπο φυσικά. Οι πρώτες ανάσες οξυγόνου για τα σταθερά ζώδια -Ταύρος, Σκορπιός, Λέων και Υδροχόος- από τις 2 Ιουλίου σταδιακά και μετά. «Λήξη συναγερμού» και για […] The post Βίκη Παγιατάκη – Τα ζώδια της εβδομάδας: Τρελά σκαμπανεβάσματα για όλους appeared first on Λόγια-Σταράτα.
19:48 29/06

Μάγεψε η «Πανσέληνος της Φράουλας» και έκλειψη Σελήνης

in.gr
Η «Πανσέληνος της Φράουλας» θα εμφανιστεί απόψε στον ουρανό, ενώ θα έχουμε και έκλειψη παρασκιάς Σελήνης, ένα φαινόμενο κατά το οποίο το φεγγάρι περνάει μέσα από την παρασκιά της Γης, δηλαδή το εξωτερικό τμήμα της σκιάς του πλανήτη μας
01:18 06/06

Συμβαίνει απόψε: Πανσέληνος και έκλειψη παρασκιάς

grtimes.gr
Μαγευτική θα είναι η αποψινή βραδιά, καθώς ο ουρανός θα φωτιστεί από την Πανσέληνο και θα σκοτεινιάσει λόγω της έκλειψης.... The post Συμβαίνει απόψε: Πανσέληνος και έκλειψη παρασκιάς appeared first on GRTimes.gr.
22:11 05/06

«Πανσέληνος της Φράουλας» - Από που πήρε το όνομά της

topontiki.gr
ΕΛΛAΔΑ  Μία έκλειψη παρασκιάς Σελήνης θα συμβεί την απόψε Παρασκευή 5 Ιουνίου, ένα φαινόμενο κατά το οποίο το φεγγάρι περνάει μέσα από την παρασκιά της Γης, δηλαδή το εξωτερικό τμήμα της σκιάς του πλανήτη μας. Παράλληλα, θα υπάρξει πανσέληνος. To φαινόμενο είναι ευρύτερα γνωστό ως «Πανσέληνος της Φράουλας»  λόγω του ότι παρατηρείται, αυτή την περίοδο όπου στην βορειανατολική και Βόρεια Αμερική γίνεται η συγκομιδή του φρούτου αυτού. Η πανσέληνος είναι και η τελευταία πριν το θερινό ηλιοστάσιο στις 20 Ιουνίου. Να σημειωθεί πως η πανσέληνος του Ιουνίου ονομάζεται «Πανσέληνος της Φράουλας» από τη σχετικά σύντομη περίοδο συγκομιδής του φρούτου στη βορειοανατολική Βόρεια Αμερική. Κατά τη διάρκεια της
21:45 05/06

Πανσέληνος και έκλειψη παρασκιάς Σελήνης απόψε στον ουρανό- Πότε θα είναι ορατή

thecaller.gr
Ορατή και στη χώρα μας θα είναι η έκλειψη παρασκιάς Σελήνης απόψε (5/6) στον ουρανό. The post Πανσέληνος και έκλειψη παρασκιάς Σελήνης απόψε στον ουρανό- Πότε θα είναι ορατή appeared first on TheCaller.Gr.
19:03 05/06

Παγκόσμια Νύχτα Περιβάλλοντος – Οδός Κάρλας, Λάρισα

larisanew.gr
Γράφει ο Βασίλης Γιαβρής Τρεις γειτόνισσες, με τα καρότσια, στη λαϊκή της Πέμπτης. -Τα κορίτσια τι κάνουν; -Πήγαμε για ψάρια, αλλά Πανσέληνος. -Ελάτε καλέ πιο δω απ’ το παγκάκι. -Δεν βλεπόμαστε. Χαθήκαμε. -Ε εμείς από δω απ’ τις γραμμές, εσύ από κεί απ’ τις γραμμές. -Και στη μέση το δάσος με τα χορτάρια και τα […]
18:51 05/06

Πανσέληνος κι Έκλειψη του Ιουνίου: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

ipop.gr
Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλευράς όψεων, αφού κατά τη διάρκεια του θα πραγματοποιηθούν και δύο πολύ σημαντικές Εκλείψεις, με πρώτη την Πανσέληνος κι Έκλειψη του Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί στις 05/06 στο ζώδιο αυτό. Η Πανσέληνος κι Έκλειψη του Ιουνίου ανοίγει τον κύκλο των Εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν […] Το άρθρο Πανσέληνος κι Έκλειψη του Ιουνίου: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο; εμφανίζεται στο iPop.
17:48 05/06

Πανσέληνος της… Φράουλας – Μαγευτικά πλάνα πάνω από το Ναύπλιο

Newsit
Η Πανσέληνος της Φράουλας έκανε πρόβα πάνω από το Ναύπλιο, παραμονή του διπλού φαινομένου, της πανσελήνου αλλά και της έκλειψης παρασκιάς Σελήνης.  Περιμένοντας την Πανσέληνο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Πανσέληνος της… Φράουλας – Μαγευτικά πλάνα πάνω από το Ναύπλιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:06 04/06

Full Moon Party at Loca

patrasevents.gr
Loca Beach ClubΣάββατο, 06 Ιούν 2020 22:00Πανσέληνος...
14:03 04/06

Πανσέληνος της Φράουλας – Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουνίου 2020

tlife.gr
Πανσέληνος και Έκλειψη στις 5 Ιουνίου 2020. Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για το αστρολογικό γεγονός, που όπως και να το κάνεις μας αγχώνει λίγο. Τι πρέπει να κάνεις; Τι πρέπει να προσέξεις; Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου θα σηματοδοτηθεί από την ισχυρή Πανσέληνο – Σεληνιακή έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη η οποία και […] The post Πανσέληνος της Φράουλας – Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουνίου 2020 appeared first on TLIFE.
13:21 04/06

Εντυπωσιακό φαινόμενο - Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης ορατή από την Ελλάδα

dikaiologitika.gr
Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης ορατή από την Ελλάδα την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020.Η έκλειψη θα διαρκέσει συνολικά τρεις ώρες και 18 λεπτά. Μία έκλειψη παρασκιάς Σελήνης θα συμβεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου, φαινόμενο στο οποίο το φεγγάρι βρίσκεται μέσα στην παρασκιά της Γης, δηλαδή στο εξωτερικό τμήμα της σκιάς του πλανήτη μας. Την ίδια ώρα το ουράνιο σώμα θα είναι πανσέληνος, η τελευταία της άνοιξης πριν το θερινό ηλιοστάσιο στις 20 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια της έκλειψης, η Σελήνη σκοτεινιάζει ελαφρά αλλά όχι τελείως όπως στην κανονική έκλειψη. Το φαινόμενο -εφόσον ο καιρός το επιτρέψει- θα είναι ορατό από το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης (και από την Ελλάδα), την Αφρική, την Ασία και την Αυστραλία.
10:47 04/06

Πιο σκοτεινή για 3, 5 ώρες η Πανσέληνος της Παρασκευής λόγω έκλειψης παρασκιάς

hellasjournal.com
Μία έκλειψη παρασκιάς Σελήνης θα συμβεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου,
10:03 04/06

Πανσέληνος στους Διδύμους – Παρόν και παρελθόν μπερδεύονται

Astrologikes-Provlepseis.gr
05/06 Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη Κριός Είστε αποφασισμένοι και γεμάτοι ενέργεια, να ξεμπλέξετε από τα παλιά και να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που μόνο σας κάνουν και αισθάνεστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Εύνοια με ζώδια:  […]
22:50 31/05

To κρυφό ταλέντο της Θεοφανίας Παπαθωμά!

entertv.gr
Η Βιολέτα από τις "Άγριες μέλισσες", κατά κόσμον Θεοφανία Παπαθωμά, μας αποκαλύπτει ακόμα μία πλευρά του ταλέντου της.  Εκτός από αγαπημένη ηθοποιός αλλά και συγγραφέας παιδικών παραμυθιών. η Θεοφανία μας αποκαλύπτει και την ιδιότητα της στιχουργού.  Στο πρώτο προσωπικό album της ανερχόμενης Λόλας Γιαννοπούλου με τίτλο "6 αυτοτελείς ιστορίες" η Θεοφανία Παπαθωμά  υπογράφει τους στίχους του τραγουδιού "Πανσέληνος του Απρίλη", μία ρυθμική, ατμοσφαιρική μπαλάντα  για τους ανθρώπους που γνωρίζεις για πρώτη φορά, αλλά αισθάνεσαι...
13:29 24/05

Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου: Η Πανσέληνος έφερε εντάσεις και εκνευρισμό

logiastarata.gr
Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού άφησε πίσω της ανασφάλειες και αμφιβολίες Με κάπως μπερδεμένη εικόνα και αμφιλεγόμενες υποσχέσεις εμφανίζεται ο Μάιος στην πρώτη εβδομάδα του και αυτό συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας της Πανσελήνου που γίνεται στις 7 στον Σκορπιό. Δυσκολίες για τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) και δη για τα […] The post Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου: Η Πανσέληνος έφερε εντάσεις και εκνευρισμό appeared first on Λόγια-Σταράτα.
15:03 08/05

Άση Μπήλιου : Τι φέρνει η Πανσέληνος του Μαΐου σε κάθε ζώδιο;

in.gr
Η αστρολόγος Άση Μπήλιου παρουσιάζει αναλυτικά πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η σημερινή (7/5) Πανσέληνος του Μαΐου
15:21 07/05

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load