Δημήτρης Γιαννέτος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι»

07:30 - 15/07/2022

Στιγμές στην Ελλάδα πέρασε ο Δημήτρης Γιαννέτος. Ο διάσημος Έλληνας hair stylist που έχει επιμεληθεί το look πολλών διάσημων προσώπων πέρασε λίγες ώρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο Δημήτρης Γιαννέτος μεγάλωσε σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο Λος Άντζελες και μάλιστα πριν από λίγο καιρό απέκτησε και την […] The post Δημήτρης Γιαννέτος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Γιαννέτος: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι

«Δεχόμουν bullying εξαιτίας της σεξουαλικότητάς μου», λέει ο Δημήτρης Γιαννέτος. Ο Δημήτρης Γιαννέτος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση. Ο καταξιωμένος hair stylist, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στυην Ελλάδα, εξομολογήθηκε πως ο λόγος που απέφευγε να πάει στο χωριό του είναι ότι είχε δεχτεί bullying και ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Γιαννέτος: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Γιαννέτος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι»

Ο Δημήτρης Γιαννέτος που τα τελευταία χρόνια ζει στις Η.Π.Α και κάνει καριέρα στο  Hollywood αναλαμβάνοντας το μακιγιάζ και τα μαλλιά πολλών celebrities,προχώρησε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννέτος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο καταξιωμένος hair To άρθρο Δημήτρης Γιαννέτος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δημήτρης Γιαννέτος: "Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι"

Η εξομολόγηση του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»