Δημήτρης Γιαννέτος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι»
07:30 - 15/07/2022
Στιγμές στην Ελλάδα πέρασε ο Δημήτρης Γιαννέτος. Ο διάσημος Έλληνας hair stylist που έχει επιμεληθεί το look πολλών διάσημων προσώπων πέρασε λίγες ώρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο Δημήτρης Γιαννέτος μεγάλωσε σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο Λος Άντζελες και μάλιστα πριν από λίγο καιρό απέκτησε και την […]
The post Δημήτρης Γιαννέτος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Γιαννέτος: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι
«Δεχόμουν bullying εξαιτίας της σεξουαλικότητάς μου», λέει ο Δημήτρης Γιαννέτος. Ο Δημήτρης Γιαννέτος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση. Ο καταξιωμένος hair stylist, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στυην Ελλάδα, εξομολογήθηκε πως ο λόγος που απέφευγε να πάει στο χωριό του είναι ότι είχε δεχτεί bullying και ... Περισσότερα
To άρθρο Δημήτρης Γιαννέτος: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δημήτρης Γιαννέτος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι»
Ο Δημήτρης Γιαννέτος που τα τελευταία χρόνια ζει στις Η.Π.Α και κάνει καριέρα στο Hollywood αναλαμβάνοντας το μακιγιάζ και τα μαλλιά πολλών celebrities,προχώρησε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔημήτρης Γιαννέτος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι»
Σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννέτος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο καταξιωμένος hair
To άρθρο Δημήτρης Γιαννέτος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr