Γιάννης Πλούταρχος: Το ντουέτο με την κόρη του επί σκηνής στο Κατράκειο θέατρο

12:06 - 15/07/2022

Ο Γιάννης Πλούταρχος για ακόμα ένα καλοκαίρι θα μας χαρίσει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές, με μία σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο, έχοντας μαζί του...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Πλούταρχος: Το ντουέτο με την κόρη του που καταχειροκροτήθηκε

Δείτε βίντεο από τη συναυλία που έδωσαν στο Κατράκειο Θέατρο, ο Γιάννης Πλούταρχος με τα παιδιά του, Γιώργο και Κατερίνα Κακοσαίου

Διαβάστε το στο

Γιάννης Πλούταρχος: Το ντουέτο με την κόρη του επί σκηνής – «Μάγεψε» και ο γιος του με τις ερμηνείες του

Ο Γιάννης Πλούταρχος αποφάσισε φέτος να κάνει μια από τις πιο όμορφες περιοδείες της ζωής τους, To άρθρο Γιάννης Πλούταρχος: Το ντουέτο με την κόρη του επί σκηνής – «Μάγεψε» και ο γιος του με τις ερμηνείες του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιάννης Πλούταρχος: Αγκαλιά με την κόρη του στη σκηνή του Κατράκειου

Μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας έδωσε το βράδυ της Πέμπτης 14/7 ο Γιάννης Πλούταρχος. Μαζί του στη σκηνή βρέθηκαν ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος και η κόρη του, Κατερίνα μετατρέποντας τη συναυλία σε οικογενειακή υπόθεση. Από κοντά τους στο πιάνο δεν έλειψε και ο Γιώργος Θεοφάνους. Μέσα στα highlights της βραδιάς όμως […] The post Γιάννης Πλούταρχος: Αγκαλιά με την κόρη του στη σκηνή του Κατράκειου appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»