Τάκης Καραγκούνιας για Άρη Σοϊλέδη: «Είναι από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου»

14:16 - 16/07/2022

Καλεσμένος στο πλατό του Open Weekend βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην Πένυ Καβέτσου για τις σχέσεις του με τον νικητή Στάθη Σχίζα αλλά και την κόντρα του με τον Άρη Σοϊλέδη. «Ο Άρης Σοϊλέδης είναι από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», […] The post Τάκης Καραγκούνιας για Άρη Σοϊλέδη: «Είναι από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάκης Καραγκούνιας για Άρη Σοϊλέδη: «Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, με έλεγε μπατίρη»

«Δεχόμουν συνέχεια μπούλινγκ, η συμπεριφορά του ήταν απαξιωτική και υποτιμητική», είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε το στο

Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Άρης Σοϊλέδης είναι από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου»

«Δεχόμουν συνέχεια μπούλινγκ, η συμπεριφορά του ήταν απαξιωτική, υποτιμητική», καταγγέλλει ο πρώην παίκτης του Survivor

Διαβάστε το στο

Ο Τάκης Καραγκούνιας «σταυρώνει» Άρη Σοϊλέδη: «Με έλεγε μπατίρη, ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει» (vid)

Ξέσπασε κατά του Άρη Σοϊλέδη για μια ακόμα φορά ο Τάκης Καραγκούνιας παρότι το Survivor ανήκει στο παρελθόν.

Διαβάστε το στο

Τάκης Καραγκούνιας κατά του Άρη Σοϊλέδη: «Είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, με απείλησε»

Στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε ο Τάκης Καραγκούνιας κατά του Άρη Σοϊλέδη. O πρώην παίκτης του Survivor δε δίστασε να χαρακτηρίσει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Καραγκούνιας εν εξάλλω με Σοϊλέδη! «Είναι απ’ τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει…»

Ο Τάκης Καραγκούνιας, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor μίλησε κατά του Άρη Σοϊλέδη, ενώ αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχτηκε από τον Γιώργο Κατσαούνη.Ο Τάκης Καραγκούνιας, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor μίλησε κατά του Άρη Σοϊλέδη, ενώ αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχτηκε από τον Γιώργο Κατσαούνη.«Κάποια πράγματα είναι περασμένα, αλλά ξεχασμένα ποτέ. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Έδειξε κακία προς το πρόσωπό μου, εκφράστηκε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κόλαφος ο Τάκης Καραγκούνιας για τον Άρη Σοϊλέδη: «Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε κατά […] The post Κόλαφος ο Τάκης Καραγκούνιας για τον Άρη Σοϊλέδη: «Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τάκης Καραγκούνιας για Άρη Σοϊλέδη: «Είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, με απείλησε»

Κατά του Άρη Σοϊλέδη στράφηκε για ακόμη μια φορά ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας στην εκπομπή Open To άρθρο Τάκης Καραγκούνιας για Άρη Σοϊλέδη: «Είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, με απείλησε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τάκης Καραγκούνιας για τον Άρη Σοϊλέδη: «Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»

«Με έλεγε μπατίρη, κακομοίρη, ότι δεν με ξέρει κανένας και όταν βγω έξω θα δω τι θα πάθω», λέει ο Τάκης Καραγκούνιας. Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε κατά του Άρη Σοϊλέδη, ενώ αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχτηκε από τον Γιώργο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Survivor – Ξεσπά ο Καραγκούνιας: «Με έλεγε κακομοίρη, είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»

Τι κι αν τελείωσε το Survivor, κάποιες κόντρες δεν σταματούν Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»