Χριστίνα Μπόμπα: Μιλάει για τις ραγάδες στην κοιλιά έναν χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων

17:34 - 16/07/2022

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ενεργή στα social media και πρόσφατα έκανε ένα Q&A στο instagram όπου απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των followers...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ακοπλεξάριστη Χριστίνα Μπόμπα: Έδειξε τις ραγάδες στην κοιλιά της ένα χρόνο μετά τη γέννα

Η Χριστίνα Μπόμπα ρωτήθηκε για τις ραγάδες και έδειξε την κοιλιά της

Διαβάστε το στο

Χριστίνα Μπόμπα: Ακομπλεξάριστη δείχνει τις ραγάδες στην κοιλιά της που δεν έχουν φύγει μετά τη γέννα

H Χριστίνα Μπόμπα φανέρωσε πόσο ακομπλεξάριστη νιώθει με το σώμα της, ενώ δεν έχει διστάσει –κατά καιρούς- να μιλήσει για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της.H Χριστίνα Μπόμπα φανέρωσε πόσο ακομπλεξάριστη νιώθει με το σώμα της, ενώ δεν έχει διστάσει –κατά καιρούς- να μιλήσει για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της.Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε, πως η Χριστίνα Μπόμπα έχει πολλές φορές δεχθεί επικριτικά σχόλια για το σώμα της και τον τρόπο που ντύνεται. Η Χριστίνα Μπόμπα το Σάββατο θέλησε να απαντήσει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»