Γκριγκόνις: «Όλη η Ευρώπη ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός»

13:58 - 17/07/2022

Tις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έκανε…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μ. Γκριγκόνις: «Η Ευρώπη ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός»

Αρκετά «διαβασμένος» αποδεικνύεται ο Μάριους Γκριγκόνις σχετικά με τον Παναθηναϊκό...

Διαβάστε το στο Zougla

Γκριγκόνις: «Όλη η Ευρώπη ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός, χαίρομαι που είμαι εδώ»

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι πράσινοι είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Διαβάστε το στο

Γκριγκόνις: Όλη η Ευρώπη ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός

Ανακουφισμένος με το αίσιο τέλος στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μάριους Γκριγκόνις, μιλώντας με άκρως κολακευτικά λόγια για τη νέα του ομάδα, ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ χωρίς να είναι αντίπαλος. «Ευτυχώς ολοκληρώθηκε αυτή η μεταγραφή και μπορώ πλέον να είμαι ήσυχος. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που είμαι πια παίκτης του Παναθηναϊκού. Όλη η Ευρώπη ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Όποιος παρακολουθεί μπάσκετ έχει πλήρη αντίληψη του legacy αυτής της ομάδας. Και εγώ είμαι από μικρός φαν του μπάσκετ οπότε από τη στιγμή που έχουν φορέσει αυτή τη φανέλα παίκτες όπως ο Γιασικεβίτσιους, ο Σισκάουσκας, ο Διαμαντίδης και άλλοι σπουδαίοι δεν θα μπορούσα να μ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γκριγκόνις: «Όλη η Ευρώπη ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός – Νιώθω ανακουφισμένος»

Ο Μάριους Γκριγκόνις αναφέρθηκε στο αίσιο τέλος στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, μίλησε με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον σύλλογο και τόνισε πως ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. «Ευτυχώς ολοκληρώθηκε αυτή η μεταγραφή και μπορώ πλέον να είμαι ήσυχος. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που είμαι πια παίκτης του Παναθηναϊκού», τόνισε αρχικά ο Λιθουανός στο […] The post Γκριγκόνις: «Όλη η Ευρώπη ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός – Νιώθω ανακουφισμένος» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Γκριγκόνις: «Όλη η Ευρώπη ξέρει τη σημαίνει Παναθηναϊκός»

Οι πρώτες δηλώσεις του Λιθουανού μετά την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Γκριγκόνις: «Όλη η Ευρώπη ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Νιώθω ανακουφισμένος»

Γκριγκόνις: «Όλη η Ευρώπη ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Νιώθω ανακουφισμένος» 17/07/2022 Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι και επίσημα από την Πέμπτη (14/7) παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Ο Λιθουανός γκαρντ-φόργουορντ μίλησε στο paobc.gr για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους πράσινους, καταθέτοντας τα συναισθήματά του. «Ευτυχώς ολοκληρώθηκε αυτή η μεταγραφή και μπορώ πλέον να είμαι ήσυχος. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που είμαι πια παίκτης του Παναθηναϊκού», τόνισε αρχικά πριν αναλύσει τι γνωρίζει για τη νέα του ομάδα: «Όλη η Ευρώπη ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Όποιος παρακολουθεί μπάσκετ, έχει πλήρη αντίληψη του legacy αυτής της ομάδας. Και εγώ είμα

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο