ΟΑΣΘ: 24ωρη απεργία σήμερα – Με προσωπικό ασφαλείας τα δρομολόγια
08:22 - 18/07/2022
Με προσωπικό ασφαλείας θα πραγματοποιούνται σήμερα, Δευτέρα (18/7) τα δρομολόγια στον ΟΑΣΘ, καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία.
Μάλιστα, το Συνδικάτο Εργαζόμενων του ΟΑΣΘ, σε συνεδρίασή του αποφάσισε να προβεί σε στάση εργασίας την ερχόμενη Τετάρτη, από τις 10:00 έως τις 16:00 και σε νέα 24ωρη απεργία την ερχόμενη Παρασκευή.
Σημειώνεται ότι στην περίπτωση της στάσης εργασίας, η πόλη θα μείνει χωρίς λεωφορεία τις συγκεκριμένες ώρες καθώς τα δρομολόγια δε θα πραγματοποιούνται με προσωπικό ασφαλείας.
Το Συνδικάτο Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ σημειώνει ότι είχαν αναστείλει τις κινητοποιήσεις τους για τις 11 και 13 Ιουλίου. «Δυστυχώς, για άλλη μια φορά αποδεικνύετε ότι Διοίκηση του ΟΑΣΘ και συ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΟΑΣΘ: Με προσωπικό ασφαλείας σήμερα λόγω 24ωρης απεργίας
Με προσωπικό ασφαλείας πραγματοποιούνται σήμερα, Δευτέρα 18 Ιουλίου, τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη καθώς οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε 24ωρη απεργία.
Διαβάστε το στο naftemporiki.gr