Τσιμίκας: «Αυτή είναι η αγαπημένη μου ποδοσφαιρική ανάμνηση»
18:20 - 18/07/2022
18/07/2022
Συνέντευξη στο «Sports Illustrated» έδωσε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην κορυφαία, προς το παρόν, στιγμή της καριέρας του.
Αυτή δεν είναι άλλη από το πέναλτι κόντρα στην Τσέλσι στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, που έδωσε το τρόπαιο στη Λίβερπουλ.
Ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε:
«Ήταν απίστευτο, νομίζω πως αυτή είναι η αγαπημένη μου ανάμνηση που έχω στο ποδόσφαιρο. Αυτό το πέναλτι, αυτό το τρόπαιο που έδωσα στην ομάδα. Για μένα ήταν κάτι ιδιαίτερο.
Ελπίζω να μπορέσω να ζήσω κάτι παρόμοιο ξανά στο μέλλον, να νιώσω ξανά αυτό το αίσθημα. Ήταν πραγματικά κάτι το μοναδικό. Ο τρόπο
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στο «Sports Illustrated» για το πέναλτι που έδωσε το FA Cup στη Λίβερπουλ, αναφέροντας πως αυτή είναι η αγαπημένη του ποδοσφαιρική ανάμνηση
Διαβάστε το στο Τσιμίκας: «Αυτή είναι η αγαπημένη μου ποδοσφαιρική ανάμνηση»
Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στο «Sports Illustrated» για το πέναλτι που έδωσε το FA Cup στη Λίβερπουλ, αναφέροντας πως αυτή είναι η αγαπημένη του ποδοσφαιρική ανάμνηση
Διαβάστε το στο tovimaΤσιμίκας: Αυτή είναι η αγαπημένη του ποδοσφαιρική ανάμνηση
Ο Κώστας Τσιμίκας σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε την ποδοσφαιρική στιγμή που δεν θα ξεχάσει με τίποτα.
Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr