Η Σία Κοσιώνη “λιώνει” για τον Κώστα Μπακογιάννη στον Μουτσινά – «Φυσικά είμαι ερωτευμένη»
17:39 - 14/01/2020
Τη Σία Κοσιώνη φιλοξένησε σήμερα στην εκπομπή “Καλό μεσημεράκι” ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος, όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε […]
The post Η Σία Κοσιώνη “λιώνει” για τον Κώστα Μπακογιάννη στον Μουτσινά – «Φυσικά είμαι ερωτευμένη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σία Κοσιώνη σε Νίκο Μουτσινά: «Φυσικά και είμαι ερωτευμένη!»
Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, βρέθηκε η Σία...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣία Κοσιώνη: Τρελά ερωτευμένη για τον Κώστα Μπακογιάννη δηλώνει στον Μουτσινά
H Σία Κοσιώνη ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό μεσημεράκι” και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους.
The post Σία Κοσιώνη: Τρελά ερωτευμένη για τον Κώστα Μπακογιάννη δηλώνει στον Μουτσινά appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη στον Μουτσινά: «Φυσικά είμαι ερωτευμένη»!
«Δεν συμπεριφέρεται σαν πολιτικός και αυτό το βρήκα πολύ γοητευτικό. Και ελπίζω να το κρατήσει για το καλό του», είπε η Σία Κοσιώνη.
The post Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη στον Μουτσινά: «Φυσικά είμαι ερωτευμένη»! appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΣία Κοσιώνη σε Νίκο Μουτσινά: «Φυσικά και είμαι ερωτευμένη!»
Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, βρέθηκε η Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος, όπως ήταν αναμενόμενο, δέχθηκε και ερωτήσεις για τον σύζυγο της, Κώστα Μπακογιάννη και η ίδια έλαμπε μιλώντας για εκείνον. «Φυσικά είμαι ερωτευμένη! Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013. Στο facebook είχα κάνει την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Πολλά πράγματα με κέρδισαν στον Κώστα. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη. Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη και ότι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι… δεν έγινε τίποτα, […]
Διαβάστε το στο dete.gr