Έρολ Μασκ: Μου πρότειναν να δωρίσω το σπέρμα μου σε γυναίκες της υψηλής κοινωνίας

16:00 - 19/07/2022

«Έχω μια εταιρεία στην Κολομβία που θέλει να δωρίσω το σπέρμα μου σε γυναίκες της “καλής κοινωνίας” οι οποίες λένε “γιατί να πάω στον Έλον όταν μπορούμε να πάμε σε αυτόν που τον δημιούργησε;”» υποστηρίζει ο πατέρας του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, Έρολ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sun, ο Έρολ, που πρόσφατα έγινε πατέρας ενός δεύτερου παιδιού με τη θετή του κόρη, Jana Bezuidenhout, 35 ετών, λέει ότι δεν του έχουν προσφέρει αμοιβή για τις υπηρεσίες του αλλά «θα μπορούσε να λάβει άλλα προνόμια» αν συμφωνήσει να δωρίσει το σπέρμα του. «Δεν μου έχουν προσφέρει χρήματα αλλά μου έχουν προσφέρει ταξίδια στην πρώτη θέση, διαμονή σε πεντάστερα ξενοδοχεία και τέτοιου είδους πράγματα» λέε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας