Φωτιά στην Πεντέλη: Δημοσιογράφος του Mega στο μέτωπο – «Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω και να ανοίξω τα μάτια μου»

22:50 - 19/07/2022

Δραματικές είναι οι ώρες στην Πεντέλη και οι πυροσβέστες δίνουν μάχη για να σωθούν περιουσίες. Οι To άρθρο Φωτιά στην Πεντέλη: Δημοσιογράφος του Mega στο μέτωπο – «Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω και να ανοίξω τα μάτια μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στην Πεντέλη: Ρεπόρτερ του Mega δεν μπορούσε να ανασάνει – «Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω και να ανοίξω τα μάτια μου»

Στο Ντράφι βρίσκεται η δημοσιογράφος του Mega από όπου και μετέφερε τις εξελίξεις γύρω από τη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/07) στην περιοχή. Με φωνή που μαρτυρούσε πως δυσκολευόταν να αναπνεύσει, η δημοσιογράφος τόνισε στον «αέρα» του Mega πως η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική εξαιτίας της πυρκαγιάς. Μάλιστα ενώ μετέδιδε το ρεπορτάζ της σχολίασε πως από τους καπνούς, τις στάχτες και τις σπίθες που υπήρχαν στον αέρα εκείνη την στιγμή: «Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω και να ανοίξω τα μάτια μου». Να σημειωθεί πως δημοσιογράφος του Open ξέφυγε τελευταία στιγμή από τις φλόγες με την κάμερα να καταγράφει τις στιγμές. Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα εκκένωσης από το

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της