Φωτιά στην Πεντέλη – Δήμαρχος Ραφήνας: Δίνουμε μάχη για να μην μπει η φωτιά στον οικισμό της Διώνης

07:56 - 20/07/2022

«Πολλοί άνθρωποι δεν φεύγουν - Ο οικισμός έχει 2.500 μόνιμους κατοίκους»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στην Πεντέλη – Δήμαρχος Ραφήνας: Δίνουμε μάχη για να μην μπει στον οικισμό της Διώνης – Άνθρωποι δεν φεύγουν

«Αυτή τη στιγμή η φωτιά παρά τη φορά του ανέμου, πηγαίνει αντίθετα, και επιχειρεί να μπει στον οικισμό της Διώνης» τόνισε ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς, μιλώντας για τη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην Πεντέλη. «Έχω παρατάξει τις δυνάμεις της πολιτικής προστασίας, μου στέλνουν τρία ακόμα πυροσβεστικά να δημιουργήσουμε μια ζώνη, γιατί αν η φωτιά μπει μέσα στον οικισμό της Διώνης που είναι πευκόφυτος, πραγματικά η καταστροφή θα είναι πιο μεγάλη» προειδοποίησε ο Βαγγέλης Μπουρνούς μιλώντας στον ΣΚΑΪ.    «Ο οικισμός έχει δοθεί εντολή από νωρίς να εκκενωθεί, δεν έχει εκκενωθεί, άνθρωποι μένουν πίσω είτε γιατί δεν το πιστεύουν, εί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου στο Eleftherostypos.gr: Δίνουμε μάχη στον οικισμό της Διώνης

Να ανοίξει μέτωπα και να μπει στον οικισμό της Διώνης επιχειρεί να μπει η πυρκαγιά αυτή τη στιγμή, όπως λέει στο Εleftherostypos.gr ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς. «Μέχρι στιγμής δείχνει να καταφέρνουμε να μην την αφήσουμε. Δίνουμε μάχη στην πρώτη γραμμή», τονίζει, προσθέτοντας ότι χρειάζονται επιπλέον πυροσβεστικές δυνάμεις. Λίγη ώρα νωρίτερα ο Ευάγγελος […] Το άρθρο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου στο Eleftherostypos.gr: Δίνουμε μάχη στον οικισμό της Διώνης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δήμαρχος Ραφήνας: Δίνουμε μάχη για να μην μπει η φωτιά στον οικισμό της Διώνης

Αυτή τη στιγμή η φωτιά παρά τη φορά του ανέμου, πηγαίνει αντίθετα, και επιχειρεί να μπει στον οικισμό της Διώνης» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς. «Έχω παρατάξει τις δυνάμεις της πολιτικής προστασίας, μού στέλνουν 3 ακόμα πυροσβεστικά να δημιουργήσουμε μια ζώνη, γιατί αν η φωτιά μπει μέσα στον οικισμό της Διώνης […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευαγγ. Μπουρνούς: Δίνουμε μάχη για να μην μπει η φωτιά στον οικισμό της Διώνης, πολλοί άνθρωποι δεν φεύγουν

Αυτή τη στιγμή η φωτιά παρά τη φορά του ανέμου, πηγαίνει αντίθετα, και επιχειρεί να μπει στον οικισμό της Διώνης» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς. «Έχω παρατάξει τις δυνάμεις της πολιτικής προστασίας, μού στέλνουν 3 ακόμα πυροσβεστικά να δημιουργήσουμε μια ζώνη, γιατί αν η φωτιά μπει μέσα στον οικισμό της Διώνης […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι