Άννα Φόνσου: «Ο Γιώργος Μαρίνος έκοψε όλες τις σχέσεις με εμάς, δεν τον ξανά ενόχλησα ποτέ»

13:26 - 20/07/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Φόνσου στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιαννού. Μεταξύ άλλων, […] The post Άννα Φόνσου: «Ο Γιώργος Μαρίνος έκοψε όλες τις σχέσεις με εμάς, δεν τον ξανά ενόχλησα ποτέ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: Έκοψε όλες τις επαφές που είχε μαζί μας - Δεν τον ενόχλησα ξανά

«Δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου σταρ. Επειδή έχω κάνει παρέα με την Αλίκη, την Καρέζη και τη Ζωή Λάσκαρη ξέρω πως είχαν τελείως διαφορετική ζωή από εμένα» είπε η Άννα Φόνσου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Άννα Φόνσου: Ο Γιώργος Μαρίνος έκοψε όλες τις σχέσεις με εμάς

«Μου είπε ότι θέλει να ζήσει τη ζωή του», είπε η Άννα Φόνσου.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: «Έκοψε όλες τις επαφές που είχε μαζί μας, δεν τον ενόχλησα ξανά»

Για τις απώλειες αγαπημένων της προσώπων αλλά και τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Γιώργο To άρθρο Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: «Έκοψε όλες τις επαφές που είχε μαζί μας, δεν τον ενόχλησα ξανά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο