Γιώργος Καπουτζίδης: «Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μόνος και κρυμμένος»
09:50 - 21/07/2022
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα. Σε αυτήν, ο […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μόνος και κρυμμένος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καπουτζίδης: Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μόνος και κρυμμένος
Μόνος του, τα τελευταία δυο χρόνια είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης όμως βίωσε όμορφα αυτή τη μοναξιά όπως χαρακτηριστικά είπε. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος εκτός όμως από την προσωπική του ζωή αναφέρθηκε και στο κομμάτι του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών. «Ναι, είμαι μόνος μου και δεν με πειράζει αυτό. Μάλιστα, επειδή είμαι μόνος μου δυο χρόνια περίπου, έχω την αίσθηση ότι βίωσα όμορφα αυτή την μοναξιά. Δεν στεναχωριόμουν ούτε ψαχνόμουν. Θα έλεγα όμως ότι από τον Φεβρουάριο και μετά, για δυο τρεις μήνες, έχασα λίγο τα πατήματα μου. Ξαφνικά δεν αισθανόμουν καλά που ήμουν μόνος μου. Με την απώλεια του Πάνου, έχασα τελείως το κέντρο μου και έψαχνα κάπου να στηριχτώ. Τελικά, όμω
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μόνος και κρυμμένος»
Γιώργος Καπουτζίδης: Τι λέει για την προσωπική του ζωή και το κομμάτι του γάμου
Διαβάστε το στο neolaia.grΓιώργος Καπουτζίδης: "Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μια ζωή μόνος και κρυμμένος"
"Δεν θα μεγάλωνα ένα παιδί μόνος μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr