Καπουτζίδης: Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα κάνω γάμο και παιδί- Είμαι μόνος εδώ και 2 χρόνια

09:52 - 21/07/2022

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κομμάτι του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών.Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κομμάτι του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών.Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα: Στην προσωπική σου ζωή είσαι μόνος σου; Ναι, είμαι μόνος μου και δεν με πειράζει αυτό. Μάλιστα, επειδή είμαι μόνος μου δυο χρόνια περίπου, έχω […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καπουτζίδης: Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα κάνω γάμο και παιδί

“Είμαι μόνος μου και δεν με πειράζει αυτό. Μάλιστα, επειδή είμαι μόνος μου περίπου δύο χρόνια, έχω την αίσθηση ότι βίωσα όμορφα αυτή την μοναξιά” αποκαλύπτει για την προσωπική του ζωή ο Γιώργος Καπουτζίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello. Στην προσωπική σου ζωή είσαι μόνος σου; Ναι, είμαι μόνος μου και δεν με […] The post Γιώργος Καπουτζίδης: Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα κάνω γάμο και παιδί appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: Αν βρω τον σωστό άνθρωπο θα παντρευτώ

“Είμαι μόνος μου και δεν με πειράζει αυτό. Μάλιστα, επειδή είμαι μόνος μου δυο χρόνια περίπου, έχω την αίσθηση ότι βίωσα όμορφα αυτή την μοναξιά” αποκαλύπτει για την προσωπική του ζωή ο Γιώργος Καπουτζίδης, σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Hello. Στην προσωπική σου ζωή είσαι μόνος σου; Ναι, είμαι μόνος μου και δεν με πειράζει αυτό. […] The post Γιώργος Καπουτζίδης: Αν βρω τον σωστό άνθρωπο θα παντρευτώ appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας