Δήμητρα Κατσαφάδου για τη φωτιά στην Πεντέλη: «Αυτό που έζησα θα το θυμάμαι για πάντα»

15:26 - 21/07/2022

Δύσκολες στιγμές βίωσαν το απόγευμα της Τρίτης οι κάτοικοι της Πεντέλης και των γύρω περιοχών καθώς είδαν τις περιουσίες τους να τυλίγονται στις...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Κατσαφάδου για τη φωτιά στην Πεντέλη: «Αυτό που έζησα θα το θυμάμαι για πάντα»

Δύσκολες στιγμές βίωσαν το απόγευμα της Τρίτης οι κάτοικοι της Πεντέλης...

Διαβάστε το στο Zougla

Δήμητρα Κατσαφάδου: Το συγκλονιστικό μήνυμα για τις φωτιές –«Αυτό που έζησα θα το θυμάμαι για πάντα, κλαίει η ψυχή μου»

Αντιμέτωποι με τις φωτιές ήρθε και η Δήμητρα Κατσαφάδου, όπως αρκετοί πολίτες. Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Κατσαφάδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από την πύρινη λαίλαπα. Το μήνυμα που μοιράστηκε με τους followers της ήταν συγκλονιστικό. «Αυτό που έζησα θα το θυμάμαι για πάντα! Οι φλόγες να χτυπούν το σπίτι μου, να είναι ανεξέλεγκτες σαν πυρηνικός πόλεμος! Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να ζήσουν όλα τα ζωάκια που έχει η φύση εκεί και εννοείται να μην κινδυνέψει κανένας άνθρωπος πάνω από όλα! Σας μιλάω σε ό,τι έχω ιερό το σπίτι αυτό είναι το δώρο μου στην Κιβωτό του Κόσμου και στον Πατέρα Αντώνιο, ώστε να στεγαστούν όλα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δήμητρα Κατσαφάδου για φωτιά στην Πεντέλη: Κλαίει η ψυχή μου, υπάρχει Θεός! Το καλό νίκησε το κακό

Στα όσα βίωσε με την πρόσφατη μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη αναφέρθηκε σε ανάρτησή της στο Instargam η Δήμητρα Κατσαφάδου.Στα όσα βίωσε με την πρόσφατη μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη αναφέρθηκε σε ανάρτησή της στο Instargam η Δήμητρα Κατσαφάδου.Όπως ανέφερε, αρχικά, η ίδια σε ανάρτησή της: «Αυτό που έζησα θα το θυμάμαι για πάντα! Οι φλόγες να χτυπούν το σπίτι μου, να είναι ανεξέλεγκτες σαν πυρηνικός πόλεμος! Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να ζήσουν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει η Δήμητρα Κατσαφάδου για τις φωτιές – «Αυτό που έζησα θα το θυμάμαι για πάντα, κλαίει η ψυχή μου»

Για τη δυσάρεστη εμπειρία που έζησε με τις φωτιές, όπως αρκετοί συμπολίτες μας, αναφέρθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου μέσα από μία […] The post Συγκλονίζει η Δήμητρα Κατσαφάδου για τις φωτιές – «Αυτό που έζησα θα το θυμάμαι για πάντα, κλαίει η ψυχή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»