Φοίβος Παπαδάκης: «Είναι εφιάλτης, κάναμε ότι μπορούσαμε με τον πατέρα μου να σώσουμε το σπίτι»

16:04 - 21/07/2022

Ο Φοίβος Παπαδάκης, μόλις έμαθε για τη φωτιά στην Πεντέλη, έτρεξε στο πατρικό του σπίτι, ώστε να βοηθήσει στην κατάσβεση. […] The post Φοίβος Παπαδάκης: «Είναι εφιάλτης, κάναμε ότι μπορούσαμε με τον πατέρα μου να σώσουμε το σπίτι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φοίβος Παπαδάκης για φωτιά: «Είναι εφιάλτης, κάναμε ό,τι μπορούσαμε με τον πατέρα μου να σώσουμε το σπίτι»

Οι δύσκολες ώρες της φωτιάς στην Πεντέλη

Διαβάστε το στο

Φοίβος Παπαδάκης: Στο ίδιο έργο θεατές – Είναι εφιάλτης, κάναμε ότι μπορούσαμε με τον πατέρα μου να σώσουμε το σπίτι

Κάτοικος της Πεντέλης είναι ο Φοίβος Παπαδάκης και η οικογένειά του. Ο δημοσιογράφος, έμαθε για τη φωτιά ενώ βρισκόταν στο γραφείο και αμέσως το μυαλό του πήγε στους γονείς του οι οποίοι βρισκόντουσαν σπίτι. «Δυστυχώς στο ίδιο έργο θεατές. Εγώ κι η οικογένειά μου ως κάτοικοι της Πεντέλης, οι άνθρωποι που πονάμε τον τόπο αυτό κι έχουμε δει πολλές φορές την Πεντέλη να καίγεται. Ήμουν εκεί και προσπάθησα να σώσω το σπίτι των γονιών μου. Ήμασταν μαζί με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές αλλά δυστυχώς ο απολογισμός είναι τραγικός. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους κι ένα πράσινο που πλέον δεν υπάρχει. Μόλις ξέσπασε η πυρκαγιά ήμουν εδώ στο γραφείο. Ενημερώθηκα για τη φωτιά κι αμέσως η σκ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φοίβος Παπαδάκης για φωτιές: «Είναι εφιάλτης, κάναμε ότι μπορούσαμε με τον πατέρα μου να σώσουμε το σπίτι»

Ο Φοίβος Παπαδάκης εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον όσα έζησε κατά τις προσπάθειες που έκανε με τον πατέρα του Γιώργο Παπαδάκη να σώσουν το σπίτι τους στην Πεντέλη.Ο Φοίβος Παπαδάκης εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον όσα έζησε κατά τις προσπάθειες που έκανε με τον πατέρα του Γιώργο Παπαδάκη να σώσουν το σπίτι τους στην Πεντέλη.Ο Φοίβος Παπαδάκης, μόλις έμαθε για τη φωτιά στην Πεντέλη, έτρεξε στο πατρικό του σπίτι, ώστε να βοηθήσει στην κατάσβεση. Όπως λέει ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φοίβος Παπαδάκης: Κάναμε ότι μπορούσαμε με τον πατέρα μου να σώσουμε το σπίτι μας στην Πεντέλη - Η φωτιά ήταν στα 5 μέτρα

Το σοκ που έζησε με την φωτιά στην Πεντέλη περιέγραψε ο Φοίβος Παπαδάκης - Το "ευχαριστώ" στους εθελοντές και οι προσπάθειες για να σωθεί το σπίτι του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Φοίβος Παπαδάκης: Κάναμε ότι μπορούσαμε με τον πατέρα μου να σώσουμε το σπίτι μας στην Πεντέλη

Μεταξύ των ανθρώπων των οποίων τα σπίτια απειλήθηκαν από την φωτιά στην Πεντέλη ήταν και αυτό του Γιώργου Παπαδάκη.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Φοίβος Παπαδάκης: «Είναι εφιάλτης, κάναμε ότι μπορούσαμε με τον πατέρα μου να σώσουμε το σπίτι»

«Δυστυχώς στο ίδιο έργο θεατές»

Διαβάστε το στο news.gr

Φοίβος Παπαδάκης: «Είναι εφιάλτης, κάναμε ότι μπορούσαμε με τον πατέρα μου να σώσουμε το σπίτι στην Πεντέλη»

Όσα εξομολογήθηκε ο Φοίβος Παπαδάκης για τις προσπάθειες με τον πατέρα του Γιώργο Παπαδάκη να σώσουν το σπίτι τους στην Πεντέλη. Ο Φοίβος Παπαδάκης, μόλις έμαθε για τη φωτιά στην Πεντέλη, έτρεξε στο πατρικό του σπίτι, ώστε να βοηθήσει στην κατάσβεση. Όπως λέει ο ίδιος, η πυρκαγιά έφτασε κοντά στο σπίτι τους γύρω στις 2. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Φοίβος Παπαδάκης: "Είναι εφιάλτης, κάναμε ότι μπορούσαμε με τον πατέρα μου να σώσουμε το σπίτι"

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο