Το παιδί μου παραλίγο να πεθάνει από εγκεφαλικό οίδημα, αλλά ο Άγιος Εφραίμ του έσωσε τη ζωή

16:06 - 21/07/2022

Συγκλονιστική μαρτυρία ενός μεγάλου Θαύματος του Αγίου Εφραίμ: «Θεράπευσε το μωρό μας, ενώ περιμέναμε το μοιραίο» Είναι πολύ συχνές οι μαρτυρίες των πιστών για τα θαύματα που επιτελούνται με τη βοήθεια του Αγίου Εφραίμ. Καθημερινά άνθρωποι κάθε ηλικίας επισκέπτονται την ιερά μονή του Αγίου και προσεύχονται, για να τους βοηθήσει... The post Το παιδί μου παραλίγο να πεθάνει από εγκεφαλικό οίδημα, αλλά ο Άγιος Εφραίμ του έσωσε τη ζωή appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξομολόγηση μητέρας: “Το παιδί μου παραλίγο να πεθάνει από εγκεφαλικό οίδημα, αλλά ο Άγιος Εφραίμ του έσωσε τη ζωή”

Εξομολόγηση μητέρας: Το θαύμα που βίωσε από τον άγιο Εφραίμ και σώθηκε το παιδί της. Το άρθρο Εξομολόγηση μητέρας: “Το παιδί μου παραλίγο να πεθάνει από εγκεφαλικό οίδημα, αλλά ο Άγιος Εφραίμ του έσωσε τη ζωή” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Μην με θυμάσαι όταν δεν έχεις άλλον… Να με σκέφτεσαι όταν τους έχεις όλους

Χαμός σε τσιγγάνικο γάμο στην Ελλάδα – Πεθερά «λούζει» την νύφη με χιλιάδες ευpώ ενώ χορεύει

Για να μην πετάς τα λεφτά σου… : Έτσι θα διαβάζεις τα ταμπελάκια Zara – Το κόλπο στο Tik Tok για να ξεχωρίσεις την ποιότητα

Το άγνωστο φυτό που “χτυπάει” όγκους, διαβήτη και πίεση – Οι γιατροί το μελετούν σοβαρά

Ο ώμος σου “πετάχτηκε” από τη θέση; ΜΗΝ τον βάλεις μόνος σου – Δες τι πρέπει να κάνεις

Έρχονται νέες αλλαγές στις “χρυσές αποδείξεις” – Δες πώς μπορείς να εξοικονομήσεις έως 2.200 € φόρο