Βεργώνης: «Υπερήφανος που ήμουν κομμάτι της Βέροιας»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πινέδα: «Περήφανος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ»
Ο Ορμπελίν Πινέδα παραμένει στο επίκεντρο του μεξικανικού Τύπου με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ να απασχολεί έντονα τους συμπατριώτες του Ο δανεικός από τη Θέλτα μέσος παραχώρησε στο «Marca Claro» και αναφέρθηκε στον Ματίας Αλμέιδα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση της μεταγραφής. Μίλησε για τις συνθήκες που συνάντησε στην ΑΕΚ και την παρουσία […]
The post Πινέδα: «Περήφανος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΠινέδα: «Περήφανος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ»
Πινέδα: «Περήφανος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ»
22/07/2022
Ο Ορμπελίν Πινέδα παραμένει στο επίκεντρο του μεξικανικού Τύπου με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ να απασχολεί έντονα τους συμπατριώτες του.
Ο δανεικός από τη Θέλτα μέσος παραχώρησε στο «Marca Claro» και αναφέρθηκε στον Ματίας Αλμέιδα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση της μεταγραφής.
Μίλησε για τις συνθήκες που συνάντησε στην ΑΕΚ και την παρουσία των ισπανόφωνων στην ομάδα, αλλά και για τη ζέστη στην Ελλάδα
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πινέδα:
«Όλα πάνε καλά. Είμαι ενθουσιασμένος από αυτή την μεγάλη πρόκληση που μου δόθηκε στην ζωή μου και ευχαριστώ τους ανθρώπους που με υποστηρίζουν. Πρέπει από την πλε
Διαβάστε το στο filathlos.gr