Λάκης Γαβαλάς: Ο λόγος που απαρνήθηκε τη Μύκονο – «Χέστηκ@ για το σπίτι μου εκεί, δεν με ενδιαφέρει καθόλου»

11:50 - 23/07/2022

Ο Λάκης Γαβαλάς απαρνήθηκε την άλλοτε αγαπημένη του Μύκονο για την Πάρο. Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας δηλώνει To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: Ο λόγος που απαρνήθηκε τη Μύκονο – «Χέστηκ@ για το σπίτι μου εκεί, δεν με ενδιαφέρει καθόλου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: «Χέ…κα για το σπίτι στη Μύκονο δεν με ενδιαφέρει καθόλου»

Ο επιχειρηματίας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν θέλει να πηγαίνει στο νησί των Ανέμων, αφού «για να συνεννοηθείς πρέπει να μιλάς αραβικά τριτοκοσμικά»

Διαβάστε το στο

Λάκης Γαβαλάς: «Χέ…κα για το σπίτι μου στη Μύκονο, δεν με ενδιαφέρει καθόλου»

Ο Λάκης Γαβαλάς απαρνήθηκε την άλλοτε αγαπημένη του Μύκονο για την Πάρο. Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας δηλώνει στο Secret των Παραπολιτικών και της […] The post Λάκης Γαβαλάς: «Χέ…κα για το σπίτι μου στη Μύκονο, δεν με ενδιαφέρει καθόλου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Χέ…κα για το σπίτι μου στη Μύκονο, δεν με ενδιαφέρει καθόλου» – Ποιο νησί προτιμάει

Πλέον δε θέλει να πηγαίνει στο νησί των Ανέμων

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της