Απολογείται ο προκλητικός Σόιμπλε: Έχω καθαρή τη συνείδησή μου – Δεν ήθελα να βλάψω την Ελλάδα, δεν συμμερίζομαι τη χαρά σας

18:16 - 23/07/2022

Σόιμπλε: «Καθαρή» έχει τη συνείδησή του ο Γερμανός πρώην υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αναφορικά με τα αυστηρά μέτρα που ελήφθησαν την περίοδο της κρίσης χρέους στην Ελλάδα, τονίζοντας πως «δεν ήθελε να βλάψει την χώρα μας». Ο Γερμανός αξιωματούχος, που επιδεικτικά μας κουνούσε το δάχτυλο τα προηγούμενα χρόνια, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», αναφορικά με […] Το άρθρο Απολογείται ο προκλητικός Σόιμπλε: Έχω καθαρή τη συνείδησή μου – Δεν ήθελα να βλάψω την Ελλάδα, δεν συμμερίζομαι τη χαρά σας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος λόγω ευλογιάς και πανώλης

Σέρρες: Συνελήφθη 62χρονος καθηγητής για παρενόχληση 16χρονης μαθήτριας

Άγιος Νικόλαος: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά με πάνω από 1 κιλό κάνναβης και κοκαΐνης

Απρόσμενες ερωτήσεις για αγγούρια κι εξωγήινους και πρόταση γάμου: Η συνέντευξη Τύπου του Βλαντίμιρ Πούτιν τα είχε όλα [βίντεο]

Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: Η μεγάλη αλλαγή στο parking του – Πού μεταφέρθηκε το economy;

Η Else Agency υποδέχθηκε τη γιορτινή περίοδο με ένα exclusive pre-Christmas party στο King George Hotel