Στ. Πέτσας: Απάντηση σε δημοσιεύματα σχετικά με την πυροπροστασία

20:56 - 23/07/2022

Σε δήλωση, σχετικά με δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου, όπως αναφέρει, προέβη ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. «Η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων μέσω δημοσιευμάτων του κυριακάτικου τύπου πέφτει στο κενό όταν οι βαρύγδουποι τίτλοι αυτοδιαψεύδονται από το ίδιο το περιεχόμενο του ρεπορτάζ», αναφέρει χαρακτηριστικά σε αυτή. Και συνεχίζει, λέγοντας πως «η αλήθεια, λοιπόν, για τις χρηματοδοτήσεις για την πυροπροστασία είναι η εξής: 1ον: Στο σκέλος της πάγιας χρηματοδότησης, ενισχύσαμε την Αυτοδιοίκηση πολύ νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Συγκεκριμένα, προχωρήσαμε ήδη από τα τέλη Μαρτίου στην κατανομή συνολικού ποσού ύψους 16,9 εκατ. ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Πέτσας: Φέτος οι δήμοι χρηματοδοτήθηκαν για πυροπροστασία πιο νωρίς

O αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, θέλησε να απαντήσει σε κατηγορίες περί πλημμελούς και καθυστερημένης χρηματοδότησης των ΟΤΑ για πυροπροστασία τονίζοντας πως: «Η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων μέσω δημοσιευμάτων του κυριακάτικου τύπου πέφτει στο κενό όταν οι βαρύγδουποι τίτλοι αυτοδιαψεύδονται από το ίδιο το περιεχόμενο του ρεπορτάζ». Σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα, στο σκέλος της πάγιας ... Περισσότερα To άρθρο Στέλιος Πέτσας: Φέτος οι δήμοι χρηματοδοτήθηκαν για πυροπροστασία πιο νωρίς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Στέλιος Πέτσας: Φέτος οι δήμοι χρηματοδοτήθηκαν για πυροπροστασία πιο νωρίς

Διαψεύδει δημοσιεύματα του Τύπου για καθυστερημένη χρηματοδότηση των ΟΤΑ ο Στέλιος Πέτσας.

Διαβάστε το στο in.gr

Απάντηση Στ. Πέτσα σε δημοσιεύματα για τις χρηματοδοτήσεις των ΟΤΑ για πυροπροστασία

«Η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων μέσω δημοσιευμάτων του κυριακάτικου τύπου πέφτει στο κενό όταν οι βαρύγδουποι τίτλοι αυτοδιαψεύδονται από το ίδιο το περιεχόμενο του ρεπορτάζ», τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε κατηγορίες περί πλημμελούς και καθυστερημένης χρηματοδότησης των ΟΤΑ για πυροπροστασία. Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό, στο σκέλος της πάγιας χρηματοδότησης ενισχύθηκαν όλοι […] The post Απάντηση Στ. Πέτσα σε δημοσιεύματα για τις χρηματοδοτήσεις των ΟΤΑ για πυροπροστασία appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)