Ρίτα Γουίλσον: Ο Αντώνης Ρέμος της τραγούδησε το «Ρίτα, Ριτάκι» στη συναυλία του στην Ίο

08:40 - 24/07/2022

Το «Ρίτα, Ριτάκι» τραγούδησε στη σκηνή του Pathos Club Restaurant στην Ίο ο Αντώνης Ρέμος και ενθουσίασε τη Ρίτα Γουίλσον. Ο γνωστός Έλληνας ερμηνευτής έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο νησί, όπου βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz. Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες ήταν η σύζυγός του Τομ Χάνκς, Ρίτα Γουίλσον, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην […] The post Ρίτα Γουίλσον: Ο Αντώνης Ρέμος της τραγούδησε το «Ρίτα, Ριτάκι» στη συναυλία του στην Ίο appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Ρέμος: Αφιέρωσε το «Ρίτα, Ριτάκι» στη Ρίτα Γουίλσον

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος έδωσε μια μεγάλη συναυλία στην Ίο το Σάββατο 24/7 όπου πλήθος κόσμου έσπευσε να τον ακούσει από κοντά, ανάμεσά του και η ηθοποιός και σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον. Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος άδραξε την ευκαιρία και αφιέρωσε το τραγούδι «Ρίτα, Ριτάκι» των αδερφών Κατσιμίχα στη Ρίτα Γουίλσον με ... Περισσότερα To άρθρο Αντώνης Ρέμος: Αφιέρωσε το «Ρίτα, Ριτάκι» στη Ρίτα Γουίλσον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αντώνης Ρέμος: Η στιγμή που τραγούδησε στη Ρίτα Γουίλσον το «Ρίτα, Ριτάκι» στη συναυλία του στην Ίο

O Aντώνης Ρέμος έδωσε συναυλία σε γνωστό club στην Ίο έδωσε το βράδυ του Σαββάτου με εκατοντάδες κόσμο να συγκεντρώνεται για να τον απολαύσει. Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες και καταχειροκροτήθηκε από τους θαμώνες του μαγαζιού.O Aντώνης Ρέμος έδωσε συναυλία σε γνωστό club στην Ίο έδωσε το βράδυ του Σαββάτου με εκατοντάδες κόσμο να συγκεντρώνεται για να τον απολαύσει. Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες και καταχειροκροτήθηκε από τους θαμώνες του μαγαζιού.Ν ασημειωθεί πως ανάμεσά τους και η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, η οποία μάλιστα… κέρδισε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντώνης Ρέμος: Η στιγμή που τραγούδησε στη Ρίτα Γουίλσον το «Ρίτα, Ριτάκι» στη συναυλία του στην Ίο

Συναυλία σε γνωστό club στην Ίο έδωσε το βράδυ του Σαββάτου 24/7 ο Αντώνης Ρέμος, με To άρθρο Αντώνης Ρέμος: Η στιγμή που τραγούδησε στη Ρίτα Γουίλσον το «Ρίτα, Ριτάκι» στη συναυλία του στην Ίο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»