#Ρίτα Γουίλσον

Ραφήνα: “Γάμος αλά Ελληνικά 3” & “Μυστήριο στη Βενετία”, στο Σινέ Αελλώ

irafina.gr
Από ΠΕΜΠΤΗ 28 Σεπτεμβρίου Έως ΚΥΡΙΑΚΗ 1 Οκτωβρίου ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 3 MY BIG FAT GREEK WEDDING 3 Σκηνοθεσία: Νία Βαρντάλος. Πρωταγωνιστούν: Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ, Έλενα Καμπούρις, Τζία Καρίντις, Τζόι Φατόουν. Διάρκεια: 92 λεπτά Ώρα έναρξης: 19.45 (Μια προβολή) Με την υπογραφή της σεναριογράφου και σκηνοθέτιδας, Νία Βαρντάλος, και σε παραγωγή των Ρίτα Γουίλσον, […]
14:46 27/09/2023

Ρίτα Γουίλσον – Χρήστος Μάστορας: Αυτό είναι το ντουέτο τους για το «Γάμος Αλά Ελληνικά 3»

okmag.gr
Η Ρίτα Γουίλσον συνεργάζεται για ακόμα μία φορά με τον μοναδικό Χρήστο Μάστορα και παρουσιάζουν το ντουέτο Oli mazi (We Are All Together). . To νέο τραγούδι που κυκλοφορεί από την Sing It Loud LLC και την Panik Records, είναι μια δημιουργία της Ρίτα Γουίλσνον και της βραβευμένης με βραβείο Oscar και 12 βραβεία Grammy, Ντάιαν Γουόρεν, η οποία έχει επίσης γράψει μεταξύ […] The post Ρίτα Γουίλσον – Χρήστος Μάστορας: Αυτό είναι το ντουέτο τους για το «Γάμος Αλά Ελληνικά 3» appeared first on OK! Magazine.
08:58 29/08/2023

Στην Κάρπαθο “βολτάρει”ο Tom Hanks και η Rita Wilson – BINTEO

instyle.gr
Αν βρίσκεστε στην Κάρπαθο μην εκπλαγείτε αν δείτε μπροστά σας τον Τομ Χάνκς. Συνεχίζει για δεύτερη ημέρα τις διακοπές του ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον. Από χθες βρίσκεται στο Διαφάνι Καρπάθου με το σκάφος του «Μαργαρίτα». Μάλιστα, μετέβησαν στην Όλυμπο για να απολαύσουν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Εκεί επισκέφθηκαν […] The post Στην Κάρπαθο “βολτάρει”ο Tom Hanks και η Rita Wilson – BINTEO appeared first on InStyle.
00:46 28/08/2023

Τομ Χανκς: Για δεύτερη μέρα στο Διαφάνι Καρπάθου μαζί με τη Ρίτα Γουίλσον

Παραπολιτικά
Ο Τομ Χανκς, ήταν πολύ φιλικός και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους τον αναγνώρισαν
22:00 27/08/2023

Ο Τομ Χάνκς και η σύζυγος του Ρίτα Γουίλσον στην Κάρπαθο - Δεν πίστευαν στα μάτια τους κάτοικοι και τουρίστες - Βίντεο

Skai.gr
Άνετος και χαμογελαστός ο ηθοποιός έκανε βόλτα στα Πηγάδια Καρπάθου ενώ φωτογραφήθηκε με παιδιά
13:37 26/08/2023

Ρίτα Γουίλσον – Χρήστος Μάστορας: Νέα συνεργασία έκπληξη

okmag.gr
Η Ρίτα Γουίλσον και ο Χρήστος Μάστορας θα ξανά συνεργαστούν και η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της διεθνής τραγουδίστριας. Ακόμα μια συνεργασία έκπληξη φαίνεται πως ετοιμάζουν η Ρίτα Γούιλσον και ο Χρήστος Μάστορας. Συγκεκριμένα, η Ρίτα Γουίλσον εξέφρασε την επιθυμία της να συνεργαστεί ξανά με τον πολυτάλαντο frontman του συγκροτήματος […] The post Ρίτα Γουίλσον – Χρήστος Μάστορας: Νέα συνεργασία έκπληξη appeared first on OK! Magazine.
19:58 21/08/2023

Βίντεο με τη βόλτα του Μπαράκ Ομπάμα στα σοκάκια της Σίφνου

Newsbeast.gr
Ο Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ στην Ελλάδα για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, δείχνει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να κάνει βόλτες στα σοκάκια της Σίφνου. Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ο Ομπάμα και η οικογένειά του συνοδεύονται από 35 άτομα φρουράς, στελέχη του Secret Service από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα. Μάλιστα, ο ίδιος και η σύζυγός του μένουν στην Αντίπαρο και συγκεκριμένα τους φιλοξενούν οι Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στο σπίτι που διατηρούν στην περιοχή.
20:00 19/06/2023

Στη Σίφνο Μπάρακ Ομπάμα και Τομ Χανκς (φωτό & βίντεο)

irafina.gr
Αποκλειστικά πλάνα από την επίσκεψη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα από τη βόλτα του στα γραφικά σοκάκια της Σίφνου, εξασφάλισε η ΕΡΤ και η εκπομπή «Στούντιο 4». Σημειώνεται ότι ο ίδιος με την οικογένειά του φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στην Αντίπαρο, από το ζεύγος Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον. […]
19:46 19/06/2023

Το μήνυμα του Μπαράκ Ομπάμα για τη Γιορτή του Πατέρα από την Αντίπαρο

Cnn.gr
Ο Μπαράκ Ομπάμα μπορεί να βρίσκεται στην Αντίπαρο με τη σύζυγό του Μισέλ και τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον αλλά δεν ξέχασε την Γιορτή του Πατέρα.Περισσότερα...
23:37 18/06/2023

Μπαράκ Ομπάμα: Απολαμβάνει τις διακοπές του στην Αντίπαρο (Βίντεο)

ieidiseis.gr
Το ζεύγος Ομπάμα μένει στο σπίτι του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον. Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Παρασκευή ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα καθώς ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έφτασε υπό άκρα μυστικότητα και με τη συνοδεία τουλάχιστον 30 Αμερικανών πρακτόρων. Το ζεύγος Ομπάμα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε νησιά των Κυκλάδων, και συγκεκριμένα στην Πάρο και την Αντίπαρο, όπου και φιλοξενούνται από τον Τομ Χανκς και την Ρίτα Γουίλσον, που έχουν σπίτι στο νησί. Θα μείνουν στην Αντίπαρο μέχρι και την Τρίτη 20 Ιουνίου, καθότι δυο μέρες μετά ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος έχει προγραμματίσει να παραβρεθεί στο SNF Nostos Conference 2023, όπου και θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας
14:46 18/06/2023

Ρίτα Γουίλσον: Aποκαλύπτει γιατί ο Τομ Χανκς απέρριψε ρόλο στην ταινία «Οταν ο Χάρι Γνώρισε τη Σάλι»

neolaia.gr
Ο Τομ Χανκς θα υποδυόταν τον Χάρι Μπερνς στην ταινία «Oταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι», όπως πρόσφατα αποκάλυψε η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον
15:46 16/06/2023

Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Εκνευρισμένοι στις Κάννες; Οι viral φωτογραφίες και η απάντηση του ζευγαριού

tlife.gr
Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον έδωσαν το παρών στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις To άρθρο Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Εκνευρισμένοι στις Κάννες; Οι viral φωτογραφίες και η απάντηση του ζευγαριού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:38 24/05/2023

Κάννες 2023: Η ένταση ανάμεσα στον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον με υπάλληλο του φεστιβάλ – Η εξήγηση στο Instagram

okmag.gr
Ένα αμήχανο συμβάν εκτυλίχθηκε στοπ κόκκινο χαλί ου Palais des Festivals κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το βράδυ της Τρίτης. Ο Τομ Χανκς φάνηκε να επιπλήττει έναν εργαζόμενο καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας Asteroid City Ο 66χρονος ηθοποιός έδειχνε απογοητευμένος καθώς κούνησε με επίπληξη το δάχτυλό […] The post Κάννες 2023: Η ένταση ανάμεσα στον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον με υπάλληλο του φεστιβάλ – Η εξήγηση στο Instagram appeared first on OK! Magazine.
14:18 24/05/2023

Κάννες: Η στιγμή εκνευρισμού του Τομ Χανκς με εργαζόμενο του Φεστιβάλ και η ανάρτηση της Ρίτα Γουίλσον

Zougla
Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον βρέθηκαν στις Κάννες για την πρεμιέρα της ταινίας...
12:20 24/05/2023

Ο Τομ Χανκς τα… πήρε με εργαζόμενο στο φεστιβάλ των Καννών

Newsbeast.gr
Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον βρέθηκαν στις Κάννες για την πρεμιέρα της ταινίας «Asteroid City», με τον οσκαρικό σταρ να εκνευρίζεται! Την ώρα που ο ηθοποιός πόζαρε στους φωτογράφους με τους συμπρωταγωνιστές της ταινίας, ένας υπάλληλος του Φεστιβάλ τον πλησίασε και στη συνέχεια φάνηκε να έχουν έναν έντονο διάλογο. Στις φωτογραφίες ο ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ θυμωμένος, με την ηθοποιό και παραγωγό Ρίτα Γουίλσον να μιλά δυνατά κάνοντας κινήσεις με τα χέρια της. Σύμφωνα με την Dailymail, ο υπάλληλος του φεστιβάλ ντυμένος με ένα κομψό κοστούμι σμόκιν φαινόταν να εξηγεί στο ζευγάρι σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την κατάσταση.
12:04 24/05/2023

Κάννες 2023: Oι τολμηρές εμφανίσεις στην Κρουαζέτ

okmag.gr
Οι σταρ συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο αλί των Καννών. Το 76ο κατά σειρά φεστιβάλ του θεσμού πραγματοποιείται στη Γαλλική Ριβιέρα έως την Κυριακή 27 του μήνα. Το βράδυ της Τρίτης παρέλασαν στο φεστιβάλ των Καννών η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Τομ Χανκς βρέθηκαν μαζί με τους συζύγους τους Κόλιν Τζοστ και Ρίτα Γουίλσον […] The post Κάννες 2023: Oι τολμηρές εμφανίσεις στην Κρουαζέτ appeared first on OK! Magazine.
08:46 24/05/2023

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον γιόρτασαν 35 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση

Newsit
Τριανταπέντε χρόνια γάμου συμπλήρωσαν την Κυριακή (30.4.2023) ο αγαπημένος ηθοποιός Τομ Χανκς και η ταλαντούχα σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον.  Μάλιστα, η Ρίτα Γουίλσον ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο Twitter με τον Τομ Χανκς να την κοιτά με αγάπη στα μάτια και να της προσφέρει μια τούρτα που έγραφε «χαρούμενη επέτειο». Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή ... Περισσότερα To άρθρο Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον γιόρτασαν 35 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:42 01/05/2023

Toμ Χανκς: Γιόρτασε 35 χρόνια γάμου με τη Ρίτα Γουίλσον - «Η αγάπη είναι τα πάντα»

NewsBomb
Ο Τομ Χανκς γιόρτασε την 35η επέτειο γάμου με τη Ρίτα Γουίλσον: «Η αγάπη είναι τα πάντα»Περισσότερα...
08:14 01/05/2023

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον έκαναν Ανάσταση και εύχονται στα ελληνικά

irafina.gr
«Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η Ρίτα Γουίλσον, αναρτώντας φωτογραφίες από το βράδυ της Ανάστασης Η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς πέρασαν το βράδυ της Ανάστασης στην εκκλησία. H σύζυγος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού ευχήθηκε στους ακολούθους της και στα ελληνικά. «Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η […]
20:52 17/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load