Συνάντηση του Μητσοτάκη με Desmond Child και Φοίβο

13:32 - 25/07/2022

Ο πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συναυλία που έγινε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 26 Ιουνίου, υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε στο Μαξίμου Desmond Child και Φοίβο

Μια… διαφορετική συνάντηση είχε το πρωί της Δευτέρας (25.07.2022) στο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: υποδέχτηκε τον παγκοσμίου φήμης παραγωγό Desmond Child και τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Φοίβο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τόσο τον Desmond Child όσο και τον Φοίβο για τη συναυλία που έγινε στο Ηρώδειο, στις 26 Ιουνίου, υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα. ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε στο Μαξίμου Desmond Child και Φοίβο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συνάντηση του Μητσοτάκη με Desmond Child και Φοίβο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους δύο στιχουργούς και συνθέτες για τη συναυλία που έγινε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 26 Ιουνίου, υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Διαβάστε το στο in.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τους Desmon Child και Φοίβο Τασσόπουλο

Με τους γνωστούς καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής, Desmon Child και Φοίβο Τασσόπουλο συναντήθηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους δύο στιχουργούς και συνθέτες για τη συναυλία που έγινε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 26 Ιουνίου, υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το αίτημα υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών στην Αθήνα κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος διεθνώς, ενώ επισήμανε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο Παρθενώνας, ως κορυφαίο μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, να βρίσκεται στην ολότητά του στη φυσική του θέση.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη με Desmond Child και Φοίβο στο Μαξίμου: Για Γλυπτά Παρθενώνα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Μητσοτάκης: Συνάντηση με τους Desmon Child και Φοίβο Τασσόπουλο

Με τους γνωστούς καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής, Desmon Child και Φοίβο Τασσόπουλο συναντήθηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους δύο στιχουργούς και συνθέτες για τη συναυλία που έγινε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 26 Ιουνίου, υπέρ […]

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων