#Desmond Child

Τι συζήτησε o Μητσοτάκης με τους στιχουργούς και συνθέτες Φοίβο και Desmond Child (Photos)

lykavitos.gr
Mε τους γνωστούς καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής, Desmond Child και Φοίβο συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.
15:02 25/07/2022

Με τους Desmond Child και Φοίβο Τασσόπουλο συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός

protagon.gr
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους δύο καλλιτέχνες για τη συναυλία υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα The post Με τους Desmond Child και Φοίβο Τασσόπουλο συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός appeared first on Protagon.gr.
14:04 25/07/2022

Μητσοτάκης: «Ευχαριστώ» σε Desmond Child και Φοίβο για τη συναυλία υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα

naftemporiki.gr
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου με τους γνωστούς καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής Desmond Child και Φοίβο.
13:52 25/07/2022

Desmond Child και Φοίβος στο Μαξίμου – Όσα είπαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

paraskhnio.gr
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου με τους γνωστούς καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής Desmond Child και Φοίβο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους δύο στιχουργούς και συνθέτες για τη συναυλία που έγινε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 26 Ιουνίου, υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα. Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι Το άρθρο Desmond Child και Φοίβος στο Μαξίμου – Όσα είπαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:36 25/07/2022

Συνάντηση του Μητσοτάκη με Desmond Child και Φοίβο

ProtoThema.gr
Ο πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συναυλία που έγινε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 26 Ιουνίου, υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα
13:32 25/07/2022

Στο Γηροκομείο: Ο Desmond Child απέναντι από τον Ηλία Ψινάκη – «Εδώ συμβαίνουν μαγικά πράγματα»

Newsbeast.gr
Απόψε, Τρίτη 12 Ιουλίου, στη 01:10 στο Mega, στο νέο επεισόδιο της viral σειράς «Στο Γηροκομείο», ο Ηλίας Ψινάκης θα ανοίξει και πάλι το σπίτι του αλλά, αυτή τη φορά θα ανοίξει και τη ψυχή του. Με εξομολογητική διάθεση, ο Ηλίας Ψινάκης θα μιλήσει για την οικογένειά του, το διαζύγιο των γονιών του, τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και τις επιλογές που έκανε στη ζωή του. Στη συνέχεια, θα συναντήσει τον Desmond Child. Ο Αμερικανός συνθέτης, δημιουργός πασίγνωστων επιτυχιών των Bon Jovi, Aerosmith, Ricky Martin και Kiss, μιλάει για τη στενή φιλία του με τον Ηλία Ψινάκη, για τη συνεργασία με διάσημους σταρ, καθώς και για την αγάπη του για την Ελλάδα. «Εδώ συμβαίνουν μαγικά πράγματα», θ
17:46 12/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load