ΟΑΕΔ: Νέα προκήρυξη για Κοινωφελή Εργασία σε Δήμους, όλες οι πληροφορίες

07:10 - 15/01/2020

Τι αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News για το νέο πρόγραμμα για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ σε δήμους, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ), υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων σε όλη τη χώρα.Αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News για το νέο πρόγραμμα για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ σε δήμους, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ), υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων σε όλη τη χώρα. Θα είναι νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας σε δήμους, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ), υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων σε όλη τη χώρα και θα προκηρυχθεί μέσα στον Φεβρουάριο. Υπενθυμίζεται ότι οι

Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΟΑΕΔ: Νέα προκήρυξη για Κοινωφελή Εργασία σε Δήμους, όλες οι πληροφορίες

Τι αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News για το νέο πρόγραμμα για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ σε δήμους, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ), υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων σε όλη τη χώρα. Αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News για το νέο πρόγραμμα για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ σε δήμους, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας ... The post ΟΑΕΔ: Νέα προκήρυξη για Κοινωφελή Εργασία σε Δήμους, όλες οι πληροφορίες appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

ΟΑΕΔ: Νέα προκήρυξη για Κοινωφελή Εργασία σε Δήμους

Τι αναφέρουν πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ σε δήμους, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ), υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων σε όλη τη χώρα. Αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News για το νέο πρόγραμμα για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ σε δήμους, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ), υπηρεσίες Υπουργείων … The post ΟΑΕΔ: Νέα προκήρυξη για Κοινωφελή Εργασία σε Δήμους appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

ΟΑΕΔ: Πότε βγαίνει η προκήρυξη για την νέα Κοινωφελή Εργασία στους Δήμους

Παρατείνεται η αγωνία των ανέργων του ΟΑΕΔ που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα με την κοινωφελή...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dikaiologitika.gr

«Φρένο» στα πάρτι στη Γερμανία με εντολή Μέρκελ, πάνω από 2000 κρούσματα κορονοϊού σήμερα

Τα σχολεία αποκτούν Σύμβουλο Σχολικής Ζωής

«Ανοιχτή πληγή» τα κορονοπάρτι στην Αθήνα, με δεμένα χέρια η ΕΛ.ΑΣ.

«Πρεμιέρα» για τις 100.000 προσλήψεις με επιδότηση, οδηγίες για τις αιτήσεις, ποιοι αποκλείονται

Κλειστά σχολεία: Συνεχίζει να «φουντώνει» η λίστα από το υπουργείο Παιδείας

Η απόφαση της ΕΟΚ που «διαλύει» κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα