Δέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμα για το 40ήμερο μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη
12:36 - 26/07/2022
Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη, του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη. Ο Γιάννης
To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμα για το 40ήμερο μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Μοιραράκη: Η ανάρτησή της για το μνημόσυνο του συζύγου της
40 ημέρες συμπληρώνονται από τον θάνατο του ναύαρχου - Πότε θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο
Διαβάστε το στο Δέσποινα Μοιραράκη: Πώς ανακοίνωσε το μνημόσυνο του αγαπημένου της συζύγου
Δύσκολες μέρες βιώνει τον τελευταίο καιρό η αγαπημένη παρουσιάστρια με την απώλεια του συζύγου της.
Διαβάστε το στο Δέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμα για το μνημόσυνο του συζύγου της
Η ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη για το 40ημερο μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη ΚοντούληΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔέσποινα Μοιραράκη: Η ανάρτησή της για το μνημόσυνο του αγαπημένου της συζύγου, Γιάννη Κοντούλη
Στις 24 Ιουνίου η Δέσποινα Μοιραράκη έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, ναύαρχο Γιάννη Κοντούλη, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο. Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Cash or Trash του Star Channel, είναι πού θλιμμένη, από την απώλεια του συζύγου της. Μέσα από story της στο Instagram σήμερα το πρωϊ, Τρίτη (26/07) η Δέσποινα Μοιραράκη ανακοίνωσε ότι το 40ήμερο μνημόσυνο από τον θάνατο του συζύγου της θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (31/7). «Την Κυριακή 31 Ιουλίου θα τελέσουμε το 40ήμερο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου μου συζύγου Γιάννη Κοντούλη στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας, ώρα 10:30», έγραψε η γνωστή επιχειρηματίας.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔέσποινα Μοιραράκη: Η ανάρτηση για το 40ήμερο μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη
Δύσκολες στιγμές βιώνει το τελευταίο διάστημα η Δέσποινα Μοιραράκη καθώς στις 24 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της σύζυγος, Γιάννης Κοντούλης,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμα για το μνημόσυνο του συζύγου της
Ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές εβδομάδες, μετά από μάχη που έδωσε για τρία χρόνια με […]
The post Δέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμα για το μνημόσυνο του συζύγου της appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΔέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμα για το μνημόσυνο του αγαπημένου συζύγου της
Ενημέρωσε πότε και πού θα γίνει
Διαβάστε το στο news.grΔέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμα για το μνημόσυνο του συζύγου της
Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται από τον θάνατο του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη. Ο Γιάννης Κοντούλης έδωσε «αθόρυβα» μάχη με τον καρκίνο για περίπου 3 χρόνια ωστόσο δεν τα κατάφερε κι έφυγε από τη ζωή στις 24 Ιουνίου. Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την Δέσποινα Μοιραράκη καθώς τα χρόνια που πέρασαν μαζί ήταν γεμάτα από ευτυχισμένες […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμά της για το μνημόσυνο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη
Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει βυθιστεί στο πένθος, μετά το θάνατο του συζύγού της Γιάννη Κοντούλη. Πριν από μερικές ημέρες, η Δέσποινα, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram, έγραφε: «Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου, ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη. Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας […]
Διαβάστε το στο dete.gr