Λουκεμπάκιο: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για εμένα»
16:30 - 27/07/2022
Λουκεμπάκιο: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για εμένα»
27/07/2022
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση πλαγίου επιθετικού και ο Ντόντι Λουκεμπάκιο είναι εκ των ονομάτων, τα οποία συνδέθηκαν με τους ερυθρόλευκους.
Ο 24χρονος Βέλγος εξτρέμ παραχώρησε συνέντευξη στην Bild, όπου τόνισε πως πράγματι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για εκείνον. Όμως, ο ίδιος θέλει να μείνει στη Χέρτα, την οποία θεωρεί σπίτι του.
"Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός με θέλει, υπάρχει ενδιαφέρον επίσης από το Βέλγιο, την Ισπανία και την Ιταλία. Αλλά η συγκέντρωσή μου είναι 100% στη Χέρτα. Νιώθω πολύ άνετα με τον νέο προπονητή.
Φυσικά και θέλω να μείνω στην Χέρτα, είναι πλέον το σπίτι μου. Έχουμ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λουκεμπάκιο: «Με θέλει ο Ολυμπιακός, όμως η Χέρτα είναι το σπίτι μου»
Ο Βέλγος εξτρέμ, Ντόντι Λουκεμπάκιο, παραχώρησε συνέντευξη στη Bild και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στη Χέρτα Βερολίνου.
Διαβάστε το στο Λουκεμπάκιο: «Με θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά το μυαλό μου είναι στη Χέρτα»
Ολυμπιακός: Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο μίλησε για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών.
Διαβάστε το στο onsports.grΓιουβέντους: Ενδιαφέρεται για τον Μουριέλ
Στο πρόσωπο του Λούις Μουριέλ, της Αταλάντα, φαίνεται πως βρήκε η Γιουβέντους τον ιδανικό παρτενέρ που θα πλαισιώσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς στην επίθεση. Ο Αλβάρο Μοράτα γύρισε στην Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τη λήξη του δανεισμού του και άφησε ορφανή τη θέση, για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς στην γραμμή κρούσης της Γιουβέντους. Σύμφωνα […]
The post Γιουβέντους: Ενδιαφέρεται για τον Μουριέλ appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr