Νίκος Οικονομόπουλος: “Ναι, είμαι ο Χριστιανός ο Ορθόδοξος, πειράζει;”
17:48 - 27/07/2022
Ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για την πίστη του στον Θεό και το πώς βλέπει τα πράγματα στο κομμάτι της θρησκείας, τονίζοντας πως χαίρεται πάρα πολύ που είναι Χριστιανός Ορθόδοξος.
Για την πίστη του στον Θεό και την χαρά του που είναι Χριστιανός Ορθόδοξος μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Οικονομόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1 στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
"Αναμφίβολα έχω μιλήσει πολλές φορές για την πίστη μου. Δεν θα μιλήσω για τα πιστεύω μου; Είμαι ένας άνθρωπος που ζω σε μια δημοκρατική χώρα πιστεύω και έχω ελευθερία λόγου, μπορώ να μιλάω για το οτιδήποτε. Μιλάω για καλά πράγματα", ανέφερε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής και εξήγησε:
"Η
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Ναι, είμαι ο Χριστιανός ο Ορθόδοξος, πειράζει;»
Νίκος Οικονομόπουλος: «Ναι, είμαι ο Χριστιανός ο Ορθόδοξος, πειράζει;» Ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για την πίστη του στον Θεό και το πώς βλέπει τα πράγματα στο κομμάτι της θρησκείας, τονίζοντας πως χαίρεται πάρα πολύ που είναι Χριστιανός Ορθόδοξος. Για την πίστη του στον Θεό και την χαρά του που είναι Χριστιανός Ορθόδοξος μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr