Κατέληξε 15χρονη στο «Παπαγεωργίου» – Μήνυση από γονείς

15:44 - 28/07/2022

«Μαμά δεν βλέπω καλά, Μαμά μου δεν βλέπω», ήταν τα τελευταία λόγια της 15χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή τον περασμένο Νοέμβριο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης, με τους γονείς να κατέαθέτουν σήμερα μήνυση προκειμένου να διερευνηθεί η σωρεία ιατρικών λαθών, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στο ThessToday.gr ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς.   ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΑΓΚΑ Η […]

Διαβάστε Περισσότερα στο trikalavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 15χρονη στο «Παπαγεωργίου» – Μήνυση από γονείς, «θα φτάσω μέχρι τέλους», λέει η μητέρα

«Μαμά δεν βλέπω καλά, Μαμά μου δεν βλέπω», ήταν τα τελευταία λόγια της 15χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή τον περασμένο Νοέμβριο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης, με τους γονείς να κατέαθέτουν σήμερα μήνυση προκειμένου να διερευνηθεί η σωρεία ιατρικών λαθών, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 15χρονη στο «Παπαγεωργίου» – Μήνυση από γονείς 

«Μαμά δεν βλέπω καλά, Μαμά μου δεν βλέπω», ήταν τα τελευταία λόγια της 15χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή τον περασμένο Νοέμβριο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης, με τους γονείς να κατέαθέτουν σήμερα μήνυση προκειμένου να διερευνηθεί η σωρεία ιατρικών λαθών, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς. Η περιπέτεια της 15χρονης Χριστίνας από την […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ trikalavoice.gr

Ο νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου στον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

“Γεια σου κούκλε… Μάνη εδώ”!!!…

Σπουδαίος Αβραμόπουλος! Δάκρυσαν και τα Μετέωρα…

Απεβίωσε ο Χρυσόστομος Κοκώνης

Έρχεται!… Στο Ελιά LOFT την Κυριακή του Πάσχα ο Πάνος Κιάμος

Κλείνει επαρχιακός δρόμος των Τρικάλων αύριο το πρωί