Δ. Κουτσούμπας για πυρκαγιές: Η κυβέρνηση τώρα να λάβει μέτρα για να αποφευχθούν τα χειρότερα

16:22 - 28/07/2022

«Είναι τραγική ειρωνεία την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή ακόμα ένα νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος η χώρα και ο λαός να δοκιμάζονται από καταστροφικές πυρκαγιές» επισήμανε στην αρχή της σημερινής του ομιλίας στη Βουλή, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Μιλώντας, πάντα για τις πυρκαγιές, έκανε λόγο για «διαρκές προδιαγεγραμμένο έγκλημα που έχει την υπογραφή όλων όσοι κυβέρνησαν καθώς καμία κυβέρνηση δεν είχε ολοκληρωμένο σχέδιο προστασίας με επίκεντρο την πρόληψη, ενώ όλες ενίσχυσαν την εμπορευματοποίηση της γης». «Τελικά, το προσάναμμα για τις καταστροφικές πυρκαγιές, τις συνέπειές τους μέσα σε αυτό το σύστημα είναι η πολιτική που αντιμετωπίζει τα δάση, τη γη, συνολικά

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κουτσούμπας για πυρκαγιές: «Η κυβέρνηση να λάβει τα αυτονόητα μέτρα για να αποφευχθούν τα χειρότερα»

«Τελικά, το προσάναμμα για τις καταστροφικές πυρκαγιές, τις συνέπειές τους μέσα σε αυτό το σύστημα είναι η πολιτική που αντιμετωπίζει τα δάση, τη γη, συνολικά το περιβάλλον ως πηγή κερδοφορίας για μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους» τόνισε. «Είναι τραγική ειρωνεία την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή ακόμα ένα νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος η χώρα και […] The post Κουτσούμπας για πυρκαγιές: «Η κυβέρνηση να λάβει τα αυτονόητα μέτρα για να αποφευχθούν τα χειρότερα» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)